"Εξέτασε την επιστροφή του στην Red Bull ο Φέτελ"

από AllAboutARIS

Ο Vettel βρίσκεται στη Ferrari και το συμβόλαιο του λήγει στο τέλος της σεζόν του 2020. Βρέθηκε πρόσφατα στο αυστριακό χιονοδρομικό κέντρο του Kitzbuhel, όπου η Red Bull είναι η κύρια χορηγός των πλαγιών.

Αν και αυτό είναι πλέον συνηθισμένο για τον Vettel, ο οποίος επισκέπτεται τακτικά το Kitzbuhel σε σχέση με τα προηγούμενα χειμερινά διαλείμματα, ο Marko είπε στην Auto Bild ότι ο τετράκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής πρότεινε τη δυνατότητα επιστροφής του στην ομάδα κατά την πιο πρόσφατη επίσκεψή του.

“Ο Sebastian ήθελε να πάρει ένα συναίσθημα για το αν θα μπορούσε να επιστρέψει σε μας το 2021”, ανέφερε ο Marko.

“Αλλά κανένας από εμάς που μπορεί να πάρει τις αποφάσεις δεν ήταν εκεί, στο Kitzbuhel.”

“Ο Sebastian είναι τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και έχει κάποιες οικονομικές απαιτήσεις, αλλά δεδομένου ότι έχουμε ένα νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με το Max Verstappen, το οποίο δεν ήταν εξίσου φθηνό, δεν μπορούμε να αντέξουμε έναν δεύτερο “βαρέων βαρών” οδηγό.”

“Αυτή είναι δυστυχώς η υπόθεση. Ο Seb θα έπρεπε να έρθει για πολύ λίγα χρήματα, αλλά δεν μπορείς να του ζητήσεις να το κάνει αυτό.”

Ο Marko θεωρεί ότι ο Vettel είναι λίγο “παγιδευμένος” στην αγορά των οδηγών, αλλά μπορεί να το αλλάξει, ξεπερνώντας τον Charles Leclerc την ερχόμενη σεζόν και δίνοντας στην Ferrari κάτι για να σκεφτεί και ίσως και τη Mercedes.

“Ο Sebastian είναι μια μεταγραφική παγίδα”, πρόσθεσε ο Marko.

“Η Ferrari δεσμεύτηκε στον Leclerc, έχουμε δεσμευτεί με τον Max Verstappen. Μπορεί να τα πάει πολύ καλά αυτή τη σεζόν, το οποίο πιστεύω ότι θα κάνει αν έχει ένα μονοθέσιο που να ταιριάζει στο στυλ οδήγησης του.”

“Αν νικήσει με άνεση τον Leclerc, η Ferrari θα πρέπει να το σκεφτεί. Και τότε θα ήταν επίσης ενδιαφέρον για τη Mercedes.”

πηγή: f1fan.gr

Προτεινόμενα Άρθρα