"Οι επόμενοι τρεις αγώνες θα καθορίσουν τη θέση μας"

από Αντώνης Γκάτζιος

Η Βέριτσα Σίμιτς κατέκτησε το βραβείο της MVP για την 15η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών, με τους 29 πόντους που πέτυχε στη νίκη του ΑΡΗ στην έδρα του Πορφύρα με 3-2 σετ.

Η Βόσνια διαγώνια μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ για την εμφάνισή της κόντρα στην ομάδα του Πειραιά, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη.

«Ίσως ήταν η καλύτερη εμφάνιση που έχω κάνει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριές μου, το προπονητικό επιτελείο για την συνεργασία και την στήριξη από την αρχή της χρονιάς» δήλωσε αρχικά η Βέριτσα Σίμιτς και συνέχισε αναφορικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Βρισκόμαστε ακόμα στο κυνήγι των πλέι οφ. Τα τρία επόμενα παιχνίδια με Πανναξιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ θα καθορίσουν σε ποια θέση θα τερματίσουμε στη κανονική περίοδο. Έχουμε ποιότητα ως ομάδα και πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε ότι μπορούμε για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στην τετράδα».

Για τη ζωή στη Θεσσαλονίκη: «Η Θεσσαλονίκη είναι φανταστική πόλη. Οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί και η ζωή μου εδώ είναι εξαιρετική. Έχει πολλά πράγματα να κάνεις για να περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο».

Για το Κύπελλο: «Για αρχή πρέπει να νικήσουμε στην έδρα του Ηλυσιακού. Δεν κοιτάζουμε ακόμα ενδεχόμενη πρόκριση στο φάιναλ-4, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα πρέπει να πάρουμε τη νίκη στην Αθήνα και μετά θα δούμε την κλήρωση. Όλα είναι ανοιχτά, αλλά σίγουρα θα θέλαμε να είμαστε στο φάιναλ-4».

Προτεινόμενα Άρθρα