"Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, σημαντικό τρίποντο"

από AllAboutARIS

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ κέρδισε τον Πανναξιακό με 3-1 σετ και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Τσαϊρέλης, στάθηκε στη σημασία της νίκης και συνεχάρη τις αθλήτριές του.

Αναλυτικά δήλωσε:

“Είναι ένα σημαντικό τρίποντο για εμάς. Βαθμολογικά είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους μας. Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες. Σήμερα μπορεί να μην πήγαμε καλά στο μπλοκ, όμως είχαμε καλή επίθεση και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα ειδικά μέσα στην έδρα του, όμως εμείς θα πάμε να χτυπήσουμε τον αγώνα, αφενός για να παραμείνουμε κοντά στη τετράδα και αφετέρου να έχουμε καλή ψυχολογία ενόψει και του παιχνίδι του κυπέλλου”.

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Πανναξιακού, Απόστολος Οικονόμουμ δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ, έκανε καλό παιχνίδι και νίκησε δίκαια. Για να νικήσουμε τον ΑΡΗ στην έδρα του έπρεπε να είχαμε δύο στοιχεία. Πρώτον ποιοτικό σερβίς για να χαλάσουμε την αντίπαλη υποδοχή, πράγμα που δεν το πετύχαμε και δεύτερον ήταν να περιορίσουμε την Άγκοστ και την Σίμιτς στην επίσης που είναι τα δύο βαρόμετρα του ΑΡΗ. Πήγαν πολύ καλά και δεν μπορέσαμε να τις αντιμετωπίσουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα