Hamilton: "Τα σχόλια του Verstappen είναι σημάδι αδυναμίας"

από AllAboutARIS

Πρόσφατα, ο Verstappen είπε ότι ο Hamilton είναι “καλός, αλλά όχι Θεός”, καθώς δηλώνει ότι θα μπορούσε να νικήσει τον 6 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή αν είχαν το ίδιο μονοθέσιο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του μονοθεσίου της Mercedes του 2020 την Παρασκευή, ο Hamilton ρωτήθηκε για σχόλια των αντιπάλων του.

“Το βρίσκω αστείο να το βλέπω αυτό”, δήλωσε. “Πάντα ήξερα ότι θα μιλάω στην πίστα. Συχνά τείνω να το βλέπω ως ένδειξη αδυναμίας.”

Η Mercedes εισέρχεται στη σεζόν του 2020 και κυνηγάει ένα 7ο διπλό πρωτάθλημα, καθώς παραμένει αήττητη στην τουρμπο-υβριδική εποχή.

Ο Hamilton επιβεβαίωσε ότι δεν αισθάνεται καμία πίεση και ότι όλο το προσωπικό της Mercedes είναι εστιασμένο και έτοιμο για τη σεζόν.

“Αυτή τη χρονική στιγμή δεν αισθάνεσαι πραγματικά την πίεση, απλά το διασκεδάζεις.”

“Είσαι συγκεντρωμένος αλλά πραγματικά απολαμβάνεις τη στιγμή. Τα παιδιά έχουν εργαστεί τόσο σκληρά για να φτιάξουν το μονοθέσιο. Υπάρχουν μόνο δύο από εμάς που οδηγούν, γι ‘αυτό είναι πολύ απίστευτο.”

“Αυτή είναι η 8η χρονιά μου στην ομάδα και ο ενθουσιασμός είναι ο ίδιος κάθε χρόνο. Ο καθένας δεν θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένος.”

“Θα έλεγα ότι το πιο εντυπωσιακό είναι ότι επειδή είχαμε την επιτυχία, θα ήταν αρκετά εύκολο για αυτούς να χαλαρώσουν.”

“Έχεις την ίδια ομάδα, ο καθένας είναι σούπερ συγκεντρωμένος, έχει γίνει τόση δουλειά που έχει γίνει στο παρασκήνιο για να βεβαιωθείς ότι θα τρέξει ομαλά σήμερα και νομίζω ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι σε αυτό το στάδιο, όλοι φαίνονται ανανεωμένοι και έτοιμοι για την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας.”

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X