"Το καλύτερο ξεκίνημα της McLaren εδώ και πολλά χρόνια"

από AllAboutARIS

Οι Carlos Sainz και Lando Norris έκαναν συνολικά 423 γύρους με τη νέα MCL35 στο πρώτο τριήμερο δοκιμών στη Βαρκελώνη

Αυτό δεν ήταν δεδομένο για την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, καθώς στις χειμερινές δοκιμές του πρόσφατου παρελθόντος η McLaren αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, ειδικά κατά τα χρόνια με κινητήρες Honda.

Ο Seidl, μετά και το τέλος αυτών των δοκιμών ήταν υπερευχαριστημένος με την πρόοδο που έκανε η ομάδα, εν μέσω της συζήτησης που σήκωσε το νέο σύστημα DAS της Mercedes καθώς και οι ισχυρισμοί περί αντιγραφής από τη Racing Point, της οποίας η RP20 αναφέρθηκε μέχρι και ως “η ροζ Mercedes”.

“Είμαι πραγματικά, πραγματικά χαρούμενος με το πως έχουν κυλίσει οι δοκιμές μέχρι τώρα”, σχολίασε ο Seidl στο Racefans.net.

“Πρώτα απ’ όλα, εάν δείτε τον αριθμό των γύρων αλλά και την αξιοπιστία που δείξαμε μέχρι τώρα, είναι μακράν η καλύτερη εκκίνηση για πολλά, πολλά χρόνια για τη McLaren σε χειμερινές δοκιμές”.

“Κάτι το οποίο απλά είναι μια εξαιρετική ανταμοιβή και ένα σημάδι για όλη την ομάδα πως η σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει μέσα στον τελευταίο μήνα, με σκοπό να κάνουμε το βήμα παραπάνω, αποδίδει. Έτσι, είμαι πολύ χαρούμενος για όλα αυτά”.

“Όσον αφορά το πρόγραμμα και τα σημεία που δοκιμάσαμε, είμαι πολύ ικανοποιημένος που μπορέσαμε να τσεκάρουμε αρκετά πράγματα από τη λίστα μας”.

“Χωρίς προβλήματα αξιοπιστίας, μπορούμε εύκολα να εστιάσουμε στο πλάνο δοκιμών κάθε μέρα, σύμφωνα με τα όσα έχουμε αποφασίσει. Εστιάσαμε στο μονοθέσιό μας και όχι σε χρονομετρημένους γύρους κοκ”.

“Συνεχώς φέρνουμε νέα εξαρτήματα στο μονοθέσιο επίσης. Είχαμε παραδόσεις από το εργοστάσιο και είναι εξαιρετικό που βλέπουμε να έχουμε ένα τέτοιο momentum”.

“Όπως είδατε, σήμερα δοκιμάσαμε μια νέα εμπρός πτέρυγα το πρωί, για παράδειγμα. Μέχρι στιγμής, το μονοθέσιο αποδίδει τα αναμενόμενα. Είναι τέλειο που υπάρχει αυτή η ταύτιση αναμενόμενου και αποδιδόμενου και είμαι ικανοποιημένος”.

Προτεινόμενα Άρθρα