Φέτελ: "Τα πρώτα σημάδια δεν είναι ενθαρρυντικά – Φαβορί είναι η Μερσέντες"

από AllAboutARIS

Μετά την παραδοχή του επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Mattia Binotto, πως η νέα SF1000 υστερεί των άμεσων ανταγωνιστών της, έρχεται η σειρά του Sebastian Vettel να προσθέσει… προβληματισμό ενόψει της νέας σεζόν.

“Ελπίζω να είμαστε εμείς οι νικητές του Grand Prix της Αυστραλίας αλλά ακόμα είναι νωρίς. Προς το παρόν, φαβορί είναι η Mercedes. Τα έως τώρα σημάδια δεν είναι τέλεια για εμάς. Στους πρώτους τρεις αγώνες θα έχουμε μία πιο σαφή εικόνα και ανεξαρτήτως του που βρισκόμαστε σε επίπεδα απόδοσης, θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε”, είπε ο Vettel στο RTL.

Στη συνέχεια, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν, μίλησε για το νέο του μονοθέσιο – την SF1000.

“Έχουμε καταφέρει να βρούμε περισσότερη κάθετη δύναμη. Και η πρόκληση θα είναι να βρούμε ακόμα περισσότερη. Αυτός ήταν ο βασικός στόχος για το φετινό μονοθέσιο, τον έχουμε πετύχει αλλά τώρα δεν έχουμε την απαιτούμενη σταθερότητα στις ευθείας. Πρέπει να δούμε θα αποδίδουμε σε πίστες με διαφορετικά χαρακτηριστικά”, σχολίασε ο 32χρονος.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X