Τη δική τους άποψη για τη διεξαγωγή ή αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο εκφράζουν οι αθλητές του στίβου.

Οι αθλητές του στίβου κάνουν δημοψήφισμα για τους Ολυμπιακούς αγώνες

Τη δική τους άποψη για τη διεξαγωγή ή αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο εκφράζουν οι αθλητές του στίβου.

Μέσω της πασίγνωστης διαδικτυακής ιστοσελίδας για έρευνες – ψηφοφορίες "surveymonkey.com", οι αθλητές του στίβου καλούνται να καταθέσουν τη γνώμη τους και να ακουστεί η φωνή τους.

Η πανδημία του κορονοϊού εκτός από τον κίνδυνο της υγείας τους που εγκυμονεί, έχει επηρεάσει την προετοιμασία τους, καθώς και τις διοργανώσεις από τις οποίες κρίνεται η πρόκριση για πολλούς εξ’ αυτών. 

Η κίνηση αυτή είναι πρωτοβουλία του «TheAthleticsAssociation» που ίδρυσε ο άλτης του μήκους Κρίστιαν Τέιλορ. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση περισσότεροι από 1500 αθλητές του στίβου έχουν ήδη πάρει μέρος.

Κορονοϊός: Εβαλε σε κίνδυνο πάνω από 400 ανθρώπους και απειλείται με 15ετή φυλάκιση πρώην παίκτης του ράγκμπι
Προηγούμενο άρθρο Κορονοϊός: Εβαλε σε κίνδυνο πάνω από 400 ανθρώπους και απειλείται με 15ετή φυλάκιση πρώην παίκτης του ράγκμπι
Επόμενο άρθρο Επέστρεψαν στις πατρίδες τους, Γκετσεβίτσιους και Μόρις
Επέστρεψαν στις πατρίδες τους, Γκετσεβίτσιους και Μόρις

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News