Κίνδυνος για το Rogers Cup του Μόντρεαλ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η αντίστοιχη διοργάνωση των ανδρών είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την ίδια περίοδο στο Τορόντο, όπου για την ώρα δεν υπάρχει ανάλογη απαγόρευση.

Πρώτο θύμα είναι το γυναικείο τουρνουά Rogers Cup, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί 8-16/8 στο Μόντρεαλ, καθώς η κυβέρνηση του Kεμπέκ ανακοίνωσε την ακύρωση κάθε event μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν χθες ότι εξετάζουν τις επιλογές τους μαζί με την WTA και λογικά θα υπάρξει σήμερα επίσημη ανακοίνωση. Θα μάθουμε, δηλαδή, αν το τουρνουά πραγματοποιηθεί τελικά σε άλλη ημερομηνία.

 
Η αντίστοιχη διοργάνωση των ανδρών είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την ίδια περίοδο στο Τορόντο, όπου για την ώρα δεν υπάρχει ανάλογη απαγόρευση.

Θυμίζουμε ότι το US Open κανονικά ξεκινάει στις 31 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη, που έχει χτυπηθεί αφάνταστα τις τελευταίες μέρες από το νέο κορωνοϊό. 

Την προηγούμενη εβδομάδα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι για την ώρα προχωρούν βάσει προγράμματος, όμως η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα πλέον δείχνουν πολύ «σκούρα»…

Προτεινόμενα Άρθρα