Hamilton: "Είμαι στην ομάδα των ονείρων μου και δεν θέλω να πάω σε άλλη"

από AllAboutARIS

Την περασμένη εβδομάδα, η εφημερίδα The Sun δημοσίευσε μια ιστορία ότι τα σχέδια του Hamilton για να μετακομίσει στη Ferrari είχαν χαλάσει αφού ο Sebastian Vettel αποκάλυψε ότι σκοπεύει να παραμείνει στην ομάδα της Scuderia το 2021.

Το συμβόλαιο του Hamilton λήγει στο τέλος της σεζόν του 2020, οδηγώντας σε προτάσεις ότι μπορεί να αναζητήσει μια νέα πρόκληση αλλού.

Ωστόσο, ο Βρετανός επιβεβαιώνει ότι είναι ικανοποιημένος με την τρέχουσα κατάσταση του στη Mercedes, όπου έχει πετύχει πέντε παγκόσμια πρωταθλήματα σε έξι χρόνια.

“Πρώτα απ ‘όλα, δεν υπάρχει κανένα όνειρο για μια άλλη ομάδα”, έγραψε ο Hamilton στα κοινωνικά μέσα. “Είμαι με την ομάδα των ονείρων μου.”

“Δεύτερον, δεν υπάρχει κάτι στο δρόμο μου, καθώς δεν προσπαθώ να κινηθώ. Είμαι με τους ανθρώπους που νοιάστηκαν από την πρώτη ημέρα. Είμαστε η καλύτερη ομάδα!”

Οι εικασίες ότι ο Hamilton θα μπορούσε να μετακινηθεί στην Ιταλική ομάδα είχαν αυξηθεί τους τελευταίους μήνες αφού αποκαλύφθηκε ότι πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ferrari, John Elkann, πέρυσι. Παρόλα αυτά φαίνεται πως δεν πρόκειται να γίνει αυτή η μεταγραφή που θέλουν στη Ferrari.

πηγή: f1fan.gr

Προτεινόμενα Άρθρα