Hamilton: "Γνωρίζω πως πάντα θα τραβάω την αρνητική προσοχή"

από AllAboutARIS

Ο Hamilton συχνά χρησιμοποιεί το προφίλ του στα social media ώστε να αυξήσει την επίγνωση και την προσοχή σε θέματα και προβλήματα που τον παθιάζουν.

Θέματα όπως, η κλιματική αλλαγή, η χορτοφαγική δίαιτα και η καλομεταχείριση των ζώων τακτικά βρίσκονται στα θέματα ενασχόλησης του Hamilton. Όσον αφορά το πρώτο, ο Hamilton γνωρίζει πως θα δεχθεί έντονη κριτική, καθώς αγωνίζεται στη Formula .

“Η κλιματική αλλαγή είναι σοβαρή απειλή. Όλοι μας έχουμε την ευθύνη να προστατεύσουμε το μέλλον μας και το μέλλον των επόμενων γενεών”, σχολίασε ο Βρετανός σε αποκλειστική συνέντευξη με το ιταλικό περιοδικό Style.

“Στη βιομηχανία στην οποία βρίσκομαι, θα λαμβάνω συνεχώς την αρνητική προσοχή αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειοι για να είμαστε μέρος της λύσης”.

“Ως μια ισχυρή φωνή στη βιομηχανία που εργάζομαι, είμαι υπεύθυνος για την θετική επίδραση στο περιβάλλον από τον οργανισμό της Formula 1, όπως επίσης και από τις άλλες δραστηριότητες στις οποίες εμπλέκομαι”.

“Το έκανα αυτό με την Tommy Hilfiger και την Police, πρόσφατα επένδυσα στην αλυσίδα χορτοφαγικού fast-food Neat Burger και δουλεύω μαζί με τη Mercedes και την Daimler πάνω σε μια σειρά projects αυτοκινήτων”.

Ο Hamilton νιώθει πως, λέγοντας τη γνώμη του στα social media και στις συνεντεύξεις, του δίνει το δικαίωμα να παραμένει αληθινός και να δείχνει και σε άλλους πως να το κάνουν.

Επίσης, εκφράζοντας τη γνώμη του, ο Hamilton μπορεί να χρησιμοποιεί αυτή την δημιουργικότητα ώστε να είναι φρέσκος για τους αγώνες.

“Πάντα πίστευα στο να είμαι αληθινός με τον εαυτό μου και με τους άλλους, και το να είμαι διαφανής στα social media είναι μέρος αυτού”, πρόσθεσε ο Βρετανός.

“Ευρισκόμενος στη θέση μου, ναι, δίνεις το δικαίωμα σε άλλους να σε ψάχνουν, αλλά γνωρίζω πως οι οπαδοί μου με στηρίζουν συστηματικά και με υποστηρίζουν”.

“Θεωρώ πως η παραδοσιακή ιδέα του τί είναι “αρρενωπό” αλλάζει και ο κόσμος αρχίζει να συνειδητοποιεί πως δεν χρειάζεται να είσαι ανίκητος. Υπάρχει δύναμη και στο να δείχνεις τα τρωτά σου σημεία.

“Το να εκφράζομαι δημιουργικά εκτός πίστας με βοηθά να συγκεντρώνομαι και με κρατά φρέσκο πριν από κάθε αγωνιστικό σαββατοκύριακο”.

πηγή: f1fan.gr

Προτεινόμενα Άρθρα