Ο Βαλεντίνο Ρόσι ταχύτερος στο FP3 του Μισάνο!

από Αντώνης Γκάτζιος

Μετά από πάρα πολύ καιρό, βλέπουμε ξανά τον Βαλεντίνο Ρόσι να κάνει έναν κορυφαίο χρόνο και να περνά όλους τους υπόλοιπους αναβάτες, αν και πρόκειται μόνον για ελεύθερα δοκιμαστικά.

Πολύ καλά ξεκίνησε το Σάββατο για τον Βαλεντίνο Ρόσι, ο οποίος στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών κατάφερε να κάνει τον καλύτερο χρόνο. Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha έθεσε έναν καλό χρόνο και βρέθηκε λίγο μπροστά από τον teammate του, Μάβερικ Βινιάλες, ο οποίος πήρε τη δεύτερη θέση. Φαίνεται ότι το νέο κράνος με το γράφημα ενός… Viagra 46 γραμμαρίων έκανε δουλειά για τον «Γιατρό» και μακάρι να τον δούμε το ίδιο ανταγωνιστικό και στις κατατακτήριες δοκιμές. 

Κουαρταραρό, Μίλερ, Ρινς βρίσκονται στην ταχύτερη πεντάδα του FP3 στο Μισάνο και στη συνέχεια, συναντάμε τους Μιρ, Μπανάια, Ζαρκό, Μορμπιντέλι και Ντοβιτσιόζο στη δεκάδα. Να πούμε ότι σημειώθηκαν και πτώσεις στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, του Τζακ Μίλερ και του Πολ Εσπαργκαρό, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κανένας τραυματισμός. Παρακάτω βλέπουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα και περιμένουμε την τέταρτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών, αλλά και τις κατατακτήριες δοκιμές, για να δούμε όλες τις εξελίξεις του Σαββάτου στο MotoGP. 

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα