"Λάμπει" και στο Παρίσι ο Τιμ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ενδέχεται, πάντως, να έχει τώρα μπροστά του ένα πολύ γερό τεστ, καθώς θα παίξει με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Σταν Βαβρίνκα και Ούγκο Γκαστόν

Θεωρητικά ο φορμαρισμένος Νορβηγός θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στον νικητή του US Open, όμως ο Ντόμι είναι ακόμα πιο φορμαρισμένος! Πήρε, λοιπόν, την πρόκριση με 6-4, 6-3, 6-1 και τρέχει πλέον ένα σερί 10 διαδοχικών νικών.

Είναι, μάλιστα, η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που περνάει στον τέταρτο γύρο του γαλλικού σλαμ, στον τελικό του οποίου έχει παίξει τις δύο τελευταίες χρονιές.

Ενδέχεται, πάντως, να έχει τώρα μπροστά του ένα πολύ γερό τεστ, καθώς θα παίξει με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Σταν Βαβρίνκα και Ούγκο Γκαστόν. Και όλοι γνωρίζουν τι είναι ικανός να κάνει στην καλή του μέρα ο 34χρονος Ελβετός, που έφυγε νικητής από το Παρίσι το 2015…

 
Στις γυναίκες, σχεδόν… αθόρυβα η Ελίνα Σβιτολίνα συνεχίζει την πορεία της στη διοργάνωση και μετά το 6-4, 7-5 επί της Εκατερίνα Αλεξάντροβα θα περιμένει Ελίζ Μέρτενς ή Καρολίν Γκαρσιά.

Η εκπληκτική Ίγκα Σβιόντεκ, τέλος, νίκησε με 6-3, 6-2 την Τζίνι Μπουσάρντ και περνάει στη φάση των «16» για δεύτερη σερί χρονιά. Η επόμενη αντίπαλος της 19χρονης Πολωνής θα προκύψει από την αναμέτρηση της Σιμόνα Χάλεπ με την Αμάντα Ανισίμοβα.

Προτεινόμενα Άρθρα