Πρεμιέρα αύριο (10/10) για την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ στη Volley League, ενώ δράση υπάρχει και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.
Αναλυτικά ο Α.Σ. ΑΡΗΣ αναφέρει:
“Πρεμιέρα αύριο Σάββατο (10/10) για την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ στο πρωτάθλημα της Volley League.
Τα κορίτσια του Θανάση Δράμπα υποδέχονται στις 19:00 τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό της Μίκρας, στην πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος. Ο ΑΡΗΣ θέλει να επιστρέψει στα υψηλά «κλιμάκια» της βαθμολογίας και φυσικά να ξεκινήσει «με το δεξί» τη φετινή προσπάθεια.
Οι Νεάνιδες του συλλόγου, μετά το ρεπό της πρεμιέρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, υποδέχονται την Τρίτη (13/10) την Ελπίδα. Οι Κορασίδες, οι οποίες είχαν επίσης ρεπό στην αυλαία, φιλοξενούν το Σάββατο (10/10) τις Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων.
Αναλυτικά η αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων του Βόλεϊ Γυναικών
