Η Ανθούλη πιο ψηλή αθλήτρια της Volley League

από Αντώνης Γκάτζιος

Η Ε.Ο.ΠΕ. έκανε αφιέρωμα στη Volley Leatgue Γυναικών που ξεκινά σήμερα (10/10) και σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε, ο ΑΡΗΣ έχει την πιο ψηλή αθλήτρια στο πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τη μόλις 16χρονη Μάρθα Ανθούλη. Αναλυτικά η διοργανώτρια αρχή αναφέρει:

“Η πιο ψηλή αθλήτρια του πρωταθλήματος είναι η 16χρονη διαγώνια του Άρη Μάρθα Ανθούλη, η οποία βλέπει τον κόσμο από τα 202 εκατοστά. Η πιο κοντή αθλήτρια είναι το λίμπερο του Α.Ο Λαμίας 2013 Ξένια Κακουράτου με 159 εκατοστά.

Η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια είναι η κεντρική του Πορφύρα Νόβη Γκούρα, η οποία είναι 40 ετών (27/03/1980). Η μικρότερη σε ηλικία αθλήτρια είναι η κεντρική του Μαρκόπουλου Έρρικα Γράβαρη, η οποία είναι γεννημένη στις 4/11/2006.

Συνολικά 30 ξένες αθλήτριες θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών 2020-2021. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν 9 εκπροσώπους, η Σερβία 5, από 2 έχουν Βραζιλία, Βουλγαρία και Σλοβακία και από έναν η Ρουμανία, ο Καναδάς, η Πολωνία, η Βοσνία, η Γερμανία, η Κροατία, η Σλοβενία, η Κροατία και το Πουέρτο Ρίκο.

Σερβία

Νατάσα Σεβάρικα (Α.Ε.Κ.), Άντελα Βεσελίνοβιτς (Πανναξιακός Α.Ο.Ν.), Αναστασία Σέκουλιτς (Α.Ο.Φ. Πορφύρας), Μίλιτσα Κούμπουρα (Π.Α.Ο.Κ.), Μιργιάνα Κομλένοβιτς (Α.Ο. Λαμίας 2013)

Σλοβενία

Μόνικα Πότοκαρ (Π.Α.Ο.Κ.)

Ρουμανία

Αριάνα Πιρβ (Α.Ε.Κ.)

Καναδάς

Βίκυ Σαβάρ (Πανναξιακός Α.Ο.Ν.)

Βουλγαρία

Σιμόνα Ντιμίτροβα (Πανναξιακός Α.Ο.Ν.), Πολίνα Νεΐκοβα (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Βραζιλία

Ταϊάνα Ροντρίγκεζ Ντε Μέλο (Α.Ο.Φ. Πορφύρας), Φερνάντα Μέλο (Α.Ο. Θήρας)

Κούβα

Ρέιτσελ Πέρεζ Σάντσεζ (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Πολωνία

Κίνγκα Χάταλα (Α.Σ.Π. Θέτις)

Η.Π.Α.

Ελίζαμπεθ Χουντ Σκοτ (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Κέντρα Ντάλκε (Α.Ο. Θήρας), Τιέρα Λι Τζέιμεσον (Α.Ο. Λαμίας 2013), Έιντζελ Γκάσκιν (Α.Ο. Λαμίας 2013), Κένεντι Μπράιαν (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil), Φράνσις Αρναούτου (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil), Γιασμίν Μπεντάρτ (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil), Άσλεϊ Όουενς (Α.Ο.Ν. Αμαζόνες), Κάταλιν Έβανς (Α.Σ. Άρης), Μάνι Κλάιν (Α.Σ. Άρης)

Σλοβακία

Αλεξάντρα Βαΐντοβα (Α.Ο.Ν. Αμαζόνες), Ρομάνα Χουντέκοβα (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Βοσνία και Ερζεγοβίνη

Σάνια Κόγιτς Τζούριτς (Α.Σ. Άρης)

Γερμανία

Σάσκια Χίπε (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Κροατία

Κάρλα Κλάριτς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Πουέρτο Ρίκο

Ραϊμαριέλι Σάντος (Α.Ο. Θήρας)”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X