Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο κορονοϊός βάζει λουκέτο στα ξενοδοχεία του

από AllAboutARIS

Οι τουριστικές επιχειρήσεις ήταν αυτές που επλήγησαν περισσότερο λόγω του κορονοϊού, όπως διαπιστώνει και ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα ξενοδοχεία που άνοιξε μαζί με τον συνέταιρό του, Ντιονίσιο Πεστάνα

Τα δωμάτια στα ξενοδοχεία ιδιοκτησίας του σούπερ σταρ της Γιουβέντους είναι άδεια και το πρώτο του ξενοδοχείο, το “Hotel Pestana CR7” στην γενέτειρά του, το Φουνσάλ της Μαδέιρα, είναι κλειστό εδώ και πολλούς μήνες.

Εξαιτίας της κρίσης, το νησί της Μαδέιρα έχασε έως και 80% της τουριστικής προσέλευσης, με αποτέλεσμα το ξενοδοχείο του Κριστιάνο, το οποίο βρίσκεται σε πλατεία που φέρει το όνομά του, να μην είναι πολυσύχναστο, όπως στο πρόσφατο παρελθόν.

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται και το ξενοδοχείο του “CR7” στην Λισσαβώνα, αφού πλέον η προσέλευση είναι μηδαμινή, με αποτέλεσμα η τιμή ανά βραδιά να κατρακυλήσει από τα 150 στα 77 ευρώ.

Συν τοις άλλοις, έχουν “παγώσει” δύο πολύ φιλόδοξα πρότζεκτ με ξενοδοχεία σε Μάντσεστερ και Μαδρίτη, για τα οποία μάλιστα οι δύο συνέταιροι είχαν εξασφαλίσει οικονομική βοήθεια της τάξεως των 30 και 15 εκατομμυρίων ευρώ αντιστοίχως.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS ΣΤΟ YOUTUBE!

Χ
X