Formula 1: H συγκινητική εξομολόγηση του Χάμιλτον για τον πατέρα του

από AllAboutARIS

Συγκινημένος όσο ποτέ άλλοτε εμφανίστηκε ο Λιούις Χάμιλτον μετά τον τερματισμό του στο Γκραν Πρι Τουρκίας, όπου θριάμβευσε ανέλπιστα και ισοφάρισε ταυτόχρονα τα επτά παγκόσμια πρωταθλήματα του Μίκαελ Σουμάχερ στη Formula 1.

Μάλιστα η συγκίνηση του Βρετανού έγινε εμφανής πριν καν παρκάρει τη Mercedes του στο παρκ φερμέ της πίστας, καθώς μπορούσες να αντιληφθείς από τη φωνή του ότι δάκρυζε και κόμπιαζε ενώ δεχόταν μέσω ενδοεπικοινωνίας τα συγχαρητήρια του Τότο Βολφ.

Oι πρώτες αγώνες στα καρτ
Λίγο αργότερα εξήγησε ο –χαμογελαστός πλέον- πρωταθλητής της Formula 1 για το 2020 τα δάκρυά του λέγοντας τα εξής: “Όταν έβλεπα παλαιότερα οδηγούς να κλαίνε, σκεφτόμουν πάντα, ότι δεν πρόκειται να μου συμβεί εμένα ποτέ κάτι τέτοιο. Σπάνια χάνω τον έλεγχο των συναισθημάτων μου. Όμως στους τελευταίους γύρους είχαμε αυτή τη συζήτηση για ένα ακόμη πιτ στοπ. Εγώ σκεφτόμουν ‘’το έχεις, το έχεις’’. Προσπάθησα να καταπνίξω αυτές τις σκέψεις, όμως γύρισα πίσω στους πρώτους μου αγώνες καρτ, στον πατέρα μου, πώς ονειρευόμασταν να στεκόμαστε εδώ μία ημέρα. Όταν πέρασα τη γραμμή τερματισμού, με κυρίευσαν όλα αυτά και ξέσπασα σε δάκρυα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είμαι πολύ δυνατός χωρίς όμως αυτόν τον δυνατό άνδρα πίσω μου, τον πατέρα μου, δεν θα τα είχα καταφέρει όλα αυτά”.

Προτεινόμενα Άρθρα