Χωρίς Φέντερερ το Australian Open (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Τελικά, ο χρόνος δεν έκανε το χατίρι στους εκατομμύρια τενισόφιλους σε όλο τον κόσμο, που ανυπομονούσαν να δουν τον Ρότζερ Φέντερερ να επιστρέφει στα courts και ειδικά σε ένα μεγάλο τουρνουά, όπως είναι το Australian Open.

Ο 39χρονος Ελβετός, Ρότζερ Φέντερερ, αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, αφού διαπίστωσε ότι δεν θα ήταν απόλυτα έτοιμος στα χρονικά περιθώρια που είχε για να παίξει στη Μελβούρνη.

Η πρόοδος του 39χρονου τενίστα είναι μεγάλη, παρ’όλα αυτά η επιστροφή του δεν θα πραγματοποιηθεί στο Major της Αυστραλίας. “Ο Ρότζερ αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν 2021”, δήλωσε ο ατζέντης του Ελβετού Τόντ Γκόντσικ στο Associated Press.

“Έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο τους τελευταίους δύο μήνες, όσον αφορά το γόνατό και την φυσική του κατάσταση. Ωστόσο, μετά από διαβούλευση με την ομάδα του, αποφάσισε ότι η καλύτερη απόφαση για τον ίδιο μακροπρόθεσμα είναι να επιστρέψει μετά το Αυστραλιανό Όπεν. Θα ξεκινήσω συζητήσεις την ερχόμενη εβδομάδα για τουρνουά που θα διεξαχθούν στα τέλη του Φλεβάρη και στη συνέχεια θα θα χτίσω ένα πρόγραμμα για το υπόλοιπο του έτους” πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από το Australian Open.

“Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που δεν θα καταφέρει να έρθει στη Μελβούρνη το 2021. Το Australian Open ήταν πάντα ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά του. Ο Ρότζερ ήταν αυτός που το είχε χαρακτηρίσει Happy Slam. Του ευχόμαστε τα καλύτερα, καθώς προετοιμάζεται για την επιστροφή του αργότερα στη νέα χρονιά και ανυπομονούμε να τον δούμε στη Μελβούρνη το 2020”

Πηγή: Tennis24

Προτεινόμενα Άρθρα