Τέλος η σεζόν στη Volley League Γυναικών!

από Αντώνης Γκάτζιος

Πρόωρο τέλος πήρε η σεζόν για τον ΑΡΗ και τις υπόλοιπες ομάδες της Volley League Γυναικών, αφού το πρωτάθλημα δε θα επαναρχίσει.

Με τις ημερομηνίες να μη βγαίνουν, καθώς το πρωτάθλημα θα πρέπει να έχει τελειώσει στις 17 Απριλίου η ΕΟΠΕ αποφάσισε να μην ξεκινήσει ξανά η Volley League Γυναικών.
 
Με τον χρόνο να πιέζει καθώς μέχρι τις 17Απριλίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα λόγω Ολυμπιακών Αγώνων, η απόφαση που πάρθηκε είναι να μην συνεχιστεί, από την στιγμή που και οι λοιμωξιολόγοι δεν έχουν δώσει το πράσινο φως για την επανέναρξη.

Έτσι το βάρος θα δοθεί στο να διεξαχθεί ένα Λιγκ Καπ ή ένα Κύπελλο, προκειμένου και οι παίκτριες να έχουν παιχνίδια, αλλά και οι ομάδες να διεκδικήσουν κάποιον τίτλο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα, από την στιγμή που εκτός εξαιρετικού απροόπτου δεν θα συνεχιστεί, θα μπει παύλα, καθώς φέτος ήταν σε δύο ομίλους οπότε δεν μπορεί να το πάρει η πρώτη.

Ο ΑΡΗΣ είχε μεγάλες φιλοδοξίες για φέτος, αφού στο διάστημα της διακοπής απέκτησε αξιόλογες αθλήτριες, στην προσπάθεια για το άλμα στην κορυφή. Η πορεία του ήταν πολύ καλή στον Α’ Όμιλο, όμως διακόπτεται πρόωρα.

Προτεινόμενα Άρθρα