Μεταμεσονύκτιες μάχες για Τσιτσιπά, Σάκκαρη στο Miami Open

από AllAboutARIS

Η 6η ημέρα αγώνων στο Μαϊάμι αναμένεται να έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο, μιας και τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς στους άνδρες, όσο και η Μαρία Σάκκαρη στις γυναίκες, θα ριχτούν στη μάχη του Miami Open.

Σε ώρες… αιχμής για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τοποθετήθηκαν οι μονομαχίες των δυο “χρυσών” παιδιών του ελληνικού τένις.

Ο μεν Στέφανος, θα διεκδικήσει την είσοδό του στους “16” καλύτερους του ταμπλό, ενώ η Μαρία θα προσπαθήσει να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της, στα προημιτελικά του Miami Open.

Και οι δυο, θα αγωνιστούν τα ξημερώματα της Τρίτης, με την 25χρονη Ελληνίδα να ανοίγει τον ελληνικό χορό των αναμετρήσεων στις 00:15 (COSMOTE SPORT 8 HD), αντιμετωπίζοντας την εξαιρετική φέτος, Τζέσικα Πεγκούλα.

Η Μαρία, προερχόμενη από δυο εξαιρετικές εμφανίσεις και straight sets νίκες κόντρα σε Ρας και Σαμσόνοβα, θα αντιμετωπίσει την 27χρονη Αμερικανίδα, Νο33 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με φόντο την τελική “8αδα”.

Οι δυο τους έχουν παίξει ως αντίπαλες τον Ιούνιο του 2019 στο Eastbourne International της Μ. Βρετανίας. Τότε, η Σάκκαρη είχε χάσει μόλις τρία γκέιμς από την Πεγκούλα και είχε προκριθεί στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Βέβαια, έκτοτε έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα, με την Αμερικανίδα να έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Δύσκολο matchup για την Μαρία, η οποία πάντως, αν πιάσει τα στάνταρ της απόδοσης που έπιασε κόντρα στη Σαμσόνοβα, θα είναι αυτήν που θα προκριθεί.

ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
Στο πρόγραμμα του ανδρικού ταμπλό τώρα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει ένα πρώην μέλος του Top5 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και στοχεύει στην δεύτερη διαδοχική του πρόκριση στη φάση των “16” του Miami Open.

Ο Έλληνας τενίστας θα μονομαχήσει με τον Κέι Νισικόρι στις 02:30 (COSMOTE SPORT 6 HD), κι έχει διόλου εύκολο έργο, μιας και ο Ιάπωνας βρίσκεται σε συνεχή άνοδο τις τελευταίες εβδομάδες.

Μετά την άνετη νίκη του επί του Τζουμχούρ στον 2ο γύρο, ο Τσιτσιπάς θέλει να σπάσει το ρόδι κόντρα στον Νισικόρι, από τον οποίο έχει ηττηθεί στη μοναδική μεταξύ τους συνάντηση στο παρελθόν (Τόκιο, 2018).

Δυνατό ματς περιμένει και τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο Ρώσος θα παίξει κόντρα στον Μάρτον Φούτσοβιτς για… 4η φορά φέτος και ψάχνει να φτάσει σε ισάριθμες νίκες. Για τις 19:30GR είναι προγραμματισμένη η μονομαχία των δυο.

Στις 18:00GR ο Λορένζο Μουσέτι θα παίξει με τον Μαρίν Τσίλιτς, ενώ στις 19:30GR το ντέρμπι Σαποβάλοφ – Χουρκάτζ συγκεντρώνει αρκετά βλέμματα. Την Δευτέρα θα αγωνιστούν επίσης Άσλαν Καράτσεφ και Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X