Έναρξη συνεργασίας με τη "Δίρφυς"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η εταιρεία "Δίρφυς" προμηθεύει τον Α.Σ. και τα τμήματά του με εμφιαλωμένα νερά και την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρία εμφιαλωμένου νερού «Δίρφυς».

Το προφίλ της «Δίρφυς»

Το εμφιαλωμένο νερό Δίρφυς δραστηριοποιείται και αναπτύσσεται εξελικτικά στην αγορά του πόσιμου νερού από το 1975, εισερχόμενο εκ νέου δυναμικά με ανανεωμένη εταιρική υποδομή και ενισχυμένη επιστημονική ομάδα στα ράφια εντός και εκτός συνόρων το 2010.

Επενδύοντας στη μοναδική του ταυτότητα και την ξεχωριστή σύσταση, το νερό Δίρφυς αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό του δώρου της φύσης, της τεχνογνωσίας και της πολύχρονης αφοσίωσης στη δημιουργία ενός άρτιου προϊόντος, προορισμένου για την ευεξία του καταναλωτικού κοινού.

Η εταιρεία μέσω των επενδύσεων που υλοποιεί με την κατασκευή της υπερσύγχρονης, πλήρως εξοπλισμένης με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας νέας μονάδας, καθώς και τη στελέχωσή της με πλήρες εργαστηριακό κέντρο ελέγχου, εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και τα επιμέρους στοιχεία διαφοροποίησης της σύστασης του τελικού προϊόντος, που το καθιστά ιδανικό για τη διατήρηση της καλής υγείας. Επιπλέον, επενδύοντας σε συνεργασίες με όλες τις αλυσίδες S/M και αξιόλογους διανομείς ποτών στην Ελλάδα, η ΔΙΡΦΥΣ ΑΕ συνεχίζει την επέκτασή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Σεβόμενη τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» και τις ευγενούς άμιλλας, η Δίρφυς θεωρεί οικειοθελή της δέσμευση τη στήριξη στον ελληνικό αθλητισμό σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για την ελληνική κοινωνία και ταυτόχρονα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τις περισσότερες ελληνικές ομάδες όλων των αθλημάτων, λόγω της πανδημίας, η Δίρφυς εκφράζει την υπερηφάνεια της που συμβάλλει στο όραμα της του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 20:30 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS ΣΤΟ YOUTUBE!

Χ
X