Έπεσε μαχόμενη η Σάκκαρη

από Αντώνης Γκάτζιος

Η Μπιάνκα Αντρέσκου και Μαρία Σάκκαρη κατέθεσαν ότι είχαν στο κορτ και μετά από τρομερή μονομαχία η Καναδή επικράτησε 2-1 σετ και προκρίθηκε στον τελικό του Miami Open.

Ο ημιτελικός του Miami Open ανάμεσα στην Μπιάνκα Αντρέσκου και την Μαρία Σάκκαρη θα μνημονεύεται για χρόνια! Οι δύο τενίστριες τα έδωσαν όλα, έπαιξαν δύο tie breaks και τελικά η Καναδή πήρε την πρόκριση για τον τελικό με 7-6 (7), 3-6, 7-6 (4).

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο. Η Αντρέσκου ήταν εκείνη που κατάφερε να κάνει το πρώτο μπρέικ στο τέταρτο γκέιμ. Ωστόσο, η Σάκκαρη κατάφερε να βρει απάντηση και στο έβδομο γκέιμ να απαντήσει. Το σετ οδηγήθηκε στο τάι-μπρεϊκ. Εκεί η Μαρία δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί δύο σετ-πόιντ της και εν τέλει η Καναδή τενίστρια έκανε το 1-0.

Μόλις στο τρίτο γκέιμ του δεύτερου σετ η Καναδή πέτυχε μπρέικ, βάζοντας δύσκολα στην Σάκκαρη. Η Αντρέσκου ασκούσε μεγάλη πίεση στην Ελληνίδα τενίστρια. Ωστόσο, η Μαρία μπόρεσε να βρει τη δική της απάντηση σημειώνοντας μπρέικ στο έκτο γκέιμ. Η Σάκκαρη εκμεταλλεύτηκε το καλό της μομέντουμ και έκλεισε το σετ με 3-6 , αφού έκανε δεύτερο μπρέικ.

Τρομερές ανατροπές είχαμε και στο τρίτο σετ. Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εκείνη που έκανε πρώτη μπρέικ και κατάφερε να προηγηθεί με 4-2. Στη συνέχεια όμως η Καναδή απάντησε με το ίδιο νόμισμα για να πάρει κεφάλι στο σκορ με 5-4!

Η Σάκκαρη δεν τα παράτησε και με νέο break πήρε κεφάλι στο σκορ με 6-5, αλλά και πάλι η Αντρέσκου απάντησε με break back για να οδηγηθούμε σε δεύτερο tie break. Εκεί η Κανάδη ήταν ανώτερη και κατάφερε να κλείσει το σετ και το ματς με 7-6 (7), 3-6, 7-6 (4).

Στον τελικό του Σαββάτου θα βρει απέναντί της την Άσλεϊ Μπάρτι η οποία νωρίτερα επικράτησε 6-3, 6-3 κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα.

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X