Βόλει γυναικών: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της επικής πρόκρισης

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ πήρε μεγάλη πρόκριση επί της ΑΕΚ στη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Βόλεϊ Γυναικών και οι συντελεστές της επιτυχίας δεν έκρυψαν τη χαρά τους.

Ο μάνατζερ της ομάδας μας, Γιάννης Γιαννάκης, δήλωσε:

“Ήταν μία συγκλονιστική σειρά. Αξία στο νικητή δίνει ο ηττημένος. Η ΑΕΚ είχε πολύ μαχητική ομάδα και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Όταν έγινε η κλήρωση είχα πει ότι ήταν άδικο και για τις δύο ομάδες, που είναι πολύ καλές. Στο πρώτο ματς η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη από μας. Στο δεύτερο είχαμε ψυχή και κάναμε πολλές ανατροπές στη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτριές μας είχαν ολύμπια ψυχραιμία. Σαν σήμερα η ομάδα μπάσκετ κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς το 1997, με τρομακτική ανατροπή. Σαφώς οι δύο νίκες δεν είναι ίδιου μεγέθους, όμως για να προκριθούμε χρειάστηκε να κάνουμε κι εμείς τρομερή ανατροπή. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και με την ψυχή μας πήραμε την πρόκριση”.

Όσο για τη συνέχεια, τα ματς είναι νοκ άουτ και παίζεις για να τα κερδίσεις. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έτσι όπως είναι η σεζόν, ή παίρνεις το Κύπελλο ή τελειώνεις. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια να παλεύουμε. Θέλουμε να φτάσουμε σε έναν τελικό και εκεί όλα γίνονται”.

Όσο για το πού αφιερώνει τη νίκη, “στον Γιάννη Ρεντζεπέρη, ο οποίος στηρίζει το τμήμα και χάρη σ’ αυτόν είμαστε όλοι εδώ και η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών έχει αποκτήσει ένα καλό όνομα. Αφιερώνω την πρόκριση και στη μητέρα μου”.

Η Κατερίνα Δρακουλίδου δήλωσε:

“Ήταν ένα τρομερό παιχνίδι, το περιμέναμε, ήμασταν έτοιμες. Χάσαμε το πρώτο σετ αλλά επιστρέψαμε στο ματς. Δεν έχω λόγια μετά από αυτήν την πρόκριση. Μετά το 0-1 σκεφτήκαμε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάμε στο χρυσό σετ. Ήταν μία δύσκολη και περίεργη χρονιά για όλους μας. Τώρα θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ο ΑΡΗΣ είναι ικανός για όλα”.

Η Λαμπριάννα Πήττα σημείωσε:

“Εμείς το πιστεύαμε. Στην Αθήνα κάναμε κακή εμφάνιση αλλά σήμερα αποδείξαμε τι σημαίνει ΑΡΗΣ. Ακολουθήσαμε την τακτική μας, κάναμε ό,τι μας είπε ο κόουτς, αλλά το θέλαμε και λίγο περισσότερο από την ΑΕΚ. Πάντα στοχεύουμε ψηλά, τώρα πάμε για να κερδίσουμε κάθε ματς. Μετά το πρώτο ματς ήξερα ότι δεν ήταν η πραγματική εικόνα μας αυτή. Πίστευα στις ικανότητές μας. Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο. Αφιερώνω τη νίκη στους γονείς μου που ήρθαν να με δουν, στις συμπαίκτριές μου και στον πρόεδρο που μας στηρίζει τόσο πολύ”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X