Απρόσμενη ήττα και αποκλεισμός για τον Τζόκοβιτς στο Μόντε Κάρλο

από AllAboutARIS

Με μία σπουδαία εμφάνιση ο Ντάνιελ Έβανς επικράτησε 6-4, 7-5 του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Νόβακ Τζόκοβιτς και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Στα προημιτελικά, ο Έβανς, Νο33 στον κόσμο αυτή τη στιγμή, θα αντιμετωπίσει τον Νταβίντ Γκοφάν, που απέκλεισε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-4, 7-6(7) και ουσιαστικά… άνοιξε τον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Ο Έβανς ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα. Έσπασε γρήγορα το σέρβις του Τζόκοβιτς δύο φορές και προηγήθηκε με 3-0 games, δείχνοντας αποφασισμένος να προκριθεί στον παρθενικό του προημιτελικό σε Masters.

Στην συνέχεια, το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη αντέδρασε. Πραγματοποίησε δύο breaks στο σερβίς του Βρετανού (στο 4ο και στο 8ο game) και έφερε το ματς στα ίσια (4-4).

Όμως, το Νο33 στην παγκόσμια κατάταξη δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Απάντησε με break στο break, έκανε το 5-4 και σερβίροντας επιτυχώς στο τελευταίο game του 1ου σετ, το κατέκτησε.

Στο 2ο σετ η εξέλιξη ήταν παρόμοια. Ο Έβανς πάλεψε με νύχια και με δόντια για την πρόκριση και τα κατάφερε. Ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του στους καθοριστικούς πόντους του παιχνιδιού, πραγματοποίησε δύο breaks στο σερβίς του Τζόκοβιτς, ενώ ο ίδιος δέχθηκε μόλις ένα και πέτυχε μια σπουδαία νίκη.

Ο 33χρονος τενίστας βρίσκεται σε εξαιρετική σωματική, αλλά και πνευματική κατάσταση. Σήμερα απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει τους πάντες.

Πηγή: Tennis24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα