Τσιτσιπάς: “Εύχομαι και στην Ελλάδα ένα τέτοιο τουρνουά” (vid)

από AllAboutARIS

Μεγάλος πόθος του Έλληνα τενίστα, νο5 της παγκόσμιας κατάταξης είναι να αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό, όπως δήλωσε μετά τον χαμένο τελικό από τον Ναδάλ στη Βαρκελώνη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε συγχαρητήρια στον Ράφαελ Ναδάλ, ευχαρίστησε τον πατέρα και την κοπέλα του που βρέθηκαν μαζί του στη Βαρκελώνη αυτή την εβδομάδα ενώ ευχήθηκε κάποια στιγμή η Ελλάδα να φιλοξενήσει ένα ωραίο τουρνουά σαν το Barcelona Open.

“Τι εβδομάδα κι αυτή. Απόλαυσα την εβδομάδα εδώ στη Βαρκελώνη. Ράφα συγχαρητήρια. Ποιος τίτλος είναι αυτός; Ο 28ος εδώ; Ζηλεύω. Το δικαιούσε, το κέρδισες. Είσαι από τους καλύτερους στο άθλημα. Σίγουρα το ξέρεις αυτό και στο έχουν πει πολλοί. Δεν είναι ότι καλύτερο να παίζει κάποιος μαζί σου αλλά πραγματικά συγχαρητήρια σε εσένα και στην ομάδα σου.

Η ομάδα μου με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε ότι κάνω. Ευχαριστώ τον Απόστολο και τη Θεοδώρα που ήταν εδώ. Σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου στις εύκολες και δύσκολες στιγμές που με στηρίζετε πάντα. Η παρουσίας είναι σημαντική για μένα.

Έχω εντυπωσιαστεί πόσο ωραία είναι εδώ και θα ήθελα πολύ να δω ένα παρόμοιο τουρνουά στη χώρα μου την Ελλάδα που το αξίζει” είπε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς.

Από την πλευρά του, ο Ράφαελ Ναδάλ παραδέχθηκε ότι ήταν ο δυσκολότερος τελικός από τους 12 που έχει παίξει στη Βαρκελώνη.

Προτεινόμενα Άρθρα