Στη Βουλγαρία ο Καζναφέρης (pics)

από AllAboutARIS

Στη γειτονική Βουλγαρία και τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Καζναφέρης, έχοντας συμπαίκτη του τον Στέλιο Ηλιάδη.

Επειτα από αναζήτηση αρκετών μηνών για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Κώστας Καζναφέρης επέλεξε να περάσει τα σύνορα και να πάει στον κοντινή Βουλγαρία για να αγωνιστεί στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ. Εκεί δεν θα είναι μένος αφού οι Βούλγαροι απέκτησαν και τον Στέλιο Ηλιάδη και σήμερα τους παρουσίασαν επίσημα.

Η βουλγαρική ομάδα τερμάτισε πέρσι στην 9η θέση του πρωταθλήματος, ενώ πρόεδρός της είναι ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο στο ελληνικό φίλαθλο κοινό ο Χρίστο Μπόνεφ, που πέρασε ως παίκτης από την ΑΕΚ και ως προπονητής από τον Παναθηναϊκό, τη Λάρισα και τον Ιωνικό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω ότι ο Λοκομοτίβ είναι μία σπουδαία ομάδα και έχει πάντα υψηλούς στόχους. Έμαθα ότι οι φίλαθλοί της είναι από τους πιο πιστούς όχι μόνο στη Βουλγαρία και πάντα κοντά στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ και τον πρόεδρο για τη στάση του και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Μπορώ να τους υποσχεθώ ότι θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η Λοκομοτίβ αυτά που αξίζει», είπε ο Ηλιάδης.

Ο Καζναφέρης από την πλευρά του τόνισε: «Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο από τον φίλο μου τον Στέλιο. Είναι χάσιμο χρόνου. Πρέπει να αρχίσουμε το τρέξιμο, γιατί έχουμε χάσει μέρος της προετοιμασίας. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να βοηθήσουμε τον προπονητή κα να δώσουμε αυτά που θέλει από εμάς, ώστε στο τέλος της σεζόν να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Προτεινόμενα Άρθρα