Στις 19.00 με την Ακαντέμικ

από AllAboutARIS

Το απόγευμα στο δημοτικό γυμναστήριο της Φλώρινας δίνει ο ΑΡΗΣ το πρώτο δυνατό φιλικό του παιχνίδι στην διάρκεια της προετοιμασίας.

Το απόγευμα στο δημοτικό γυμναστήριο της Φλώρινας δίνει ο ΑΡΗΣ το πρώτο δυνατό φιλικό του παιχνίδι στην διάρκεια της προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας την βουλγαρική Λουκόιλ Ακαντέμικ στο πλαίσιο του τουρνουά του Αριστοτέλη Φλώρινας.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν δώσει δύο φιλικά παιχνίδια την περασμένη βδομάδα, με τον Αία Ευόσμου και τον Φίλιππο Βέροιας, ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών και τα κέρδισαν εύκολα. Σήμερα θα αγωνιστούν με την πρωταθλήτρια στην Βουλγαρία, η οποία έχει στο ρόστερ της και τον Δημήτρη Βεργίνη που τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον ΑΡΗ.

Δεν θα παίξουν οι τραυματίες Τζέρεμι Χαντ και Ζήσης Σαρικόπουλος. Ο Αμερικανός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και χρειάζεται ακόμη χρόνο για να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Λογικά θα έχει τη δυνατότητα ο Αγγέλου να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Μιχάλη Πελεκάνο, ο οποίος δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο προηγούμενα φιλικά λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Προτεινόμενα Άρθρα