«Ο Αυτοκράτορας θέλει την βοήθεια όλων μας»

από AllAboutARIS

Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Νίκος Στακιάς μίλησε για την αυριανή εκδήλωση της ΚΑΕ, τον Νίκο Γκάλη και όχι μόνο.

Στο “AllAboutARIS on AIR” φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του ΑΡΗ Νίκος Στακιάς ο οποίος κάλεσε τον κόσμο του ΑΡΗ να δώσει το παρών στην αυριανή εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη στο επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, “ARIS LEGEND STORE”, στις 18:00!

«Καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να βρεθεί στην αυριανή εκδήλωση. Η ΚΑΕ  ΑΡΗΣ δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν στο ανακαινισμένο “ARIS LEGEND STORE”, να φωτογραφηθούν με τον ανυπέρβλητο Νίκο Γκάλη, να πάρουν αυτόγραφα και να συνομιλήσουν μαζί του. Στη συνέχεια ο Νίκος Γκάλης θα περάσει και από την ΔΕΘ για αν επισκεφτεί το περίπτερο της ΚΜΑ», είπε αρχικά ο Νίκος Στακιάς ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη… μάχη που δίνει καθημερινά η ΚΑΕ:

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Γίνεται μια πραγματική μάχη στην ΚΑΕ. Είναι κοντά μας οι βετεράνοι, άνθρωποι του μπάσκετ που έχουν γυρίσει στην ομάδα και προσπαθούμε για το καλύτερο. Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ένα στοίχημα για τον φετινό ΑΡΗ. Έχουμε πουλήσει πάνω από 500. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι αλλά καταλαβαίνουμε την διστακτικότητα του κόσμου. Θα έρθει πιο κοντά όταν δει σοβαρή προσπάθεια και όραμα. Στον κόσμο πιστεύω θα περάσει η προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους τομείς και θα στηρίξει.

Υπάρχει ακόμη ένας μήνας για την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά αυτό δεν πρέπει να μας καθησυχάζει. Δεν έχουμε μέρες για χάσιμο.  Ο Αυτοκράτορας θέλει την βοήθεια όλων μας και πρέπει να του την δώσουμε. Θέλουμε να περάσουμε τεχνοκρατική αντίληψη στα σημαντικά θέματα. Και για τα διαρκείας και για τις χορηγίες ο μήνας Σεπτέμβριος είναι ο πιο σημαντικός. Να εστιάσουμε στη δουλειά και μόνο με αυτόν τον τρόπο θα έρθουν οι χορηγοί κοντά στην ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα