«Τα επόμενα χρόνια, κι εγώ κομμάτι της ομάδας»

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Βεργίνης αποφάσισε να… μεταναστεύσει δεχόμενος την πρόταση της Ακαντέμικ Λουκόιλ και η μοίρα τον έφερε αντιμέτωπο με τον ΑΡΗ. Ο Έλληνας γκαρντ δεν ξεχνάει τους «κίτρινους» και εξέφρασε την επιθυμία στο μέλλον να επιστρέψει.

Αρχικά είπε: «Πέρασα τρία χρόνια στην ομάδα, έκανα δυνατές φιλίες, σίγουρα ήταν ένα περίεργο συναίσθημα για μένα. Όταν έμαθα ότι θα παίξουμε κόντρα στον  ΑΡΗ, ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα αλλά ωραίο παρόλο που ήταν ένα φιλικό» και πρόσθεσε: «Όσον αφορά το παιχνίδι, δείξαμε κι εμείς και ο ΑΡΗΣ μία καλή εικόνα, οι δύο ομάδες δεν είναι σίγουρα έτοιμες. Ο ΑΡΗΣ έχει το υλικό, το ταλέντο των νεαρών παικτών και την εμπειρία των μεγαλύτερων, ώστε να κάνει κάτι καλό την νέα χρονιά. Κι εμείς θα έχουμε άλλες τρεις προσθήκες και θα δυναμώσουμε».
Για την απόφαση του να πάει στην Βουλγαρία και να μην παραμείνει στον ΑΡΗ είπε: «Εμένα προτεραιότητα μου ήταν το εξωτερικό, το είχα πει και στην διοίκηση του ΑΡΗ. Είχα κάποιες προτάσεις και διάλεξα αυτή της Λουκόιλ που είναι μία αρκετά οργανωμένη ομάδα, η οποία πρωταγωνιστεί στην Βουλγαρία αλλά και στο EuroCup και με κάλυψε σε όλα τα θέματα. Να πω την αλήθεια βαθιά μέσα μου θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα, με κάποιες καλύτερες συνθήκες αλλά ελπίζω τα επόμενα χρόνια, αν και ο ΑΡΗΣ δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο, να είμαι κι εγώ ένα κομμάτι από αυτή την ομάδα» και συμπλήρωσε: «Η Λουκόιλ είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα, πρωταγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα το οποίο σίγουρα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό. Ο στόχος είναι η Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε».

Προτεινόμενα Άρθρα