Αποφασισμένος ο Γιώτας

από AllAboutARIS

Η ιδιαιτερότητα της φετινής χρονιάς με τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του ΑΡΗ, κάνει τον Θωμά Γιώτα να επιθυμεί ακόμα περισσότερο μία επιτυχημένη σεζόν για το τμήμα βόλεϊ.

Αποφασισμένος να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να πετύχει η ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ στη φετινή χρονιά, που είναι ιδιαίτερη για το σύλλογο, δηλώνει ο Θωμάς Γιώτας. «Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτό», δήλωσε ο πρόεδρος του Α.Σ.

Αύριο θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη για να παρακολουθήσει από κοντά το δεύτερο φιλικό του ΑΡΗ με τον τοπικό Εθνικό. «Είμαστε δίπλα στην ομάδα, στιγμή δε θα νιώσει ότι είναι μόνη και θα δώσουμε και την ψυχή μας για να πετύχουμε τους στόχους μας τη φετινή επετειακή χρονιά που ο σύλλογος γιορτάζει τα 100 χρόνια λειτουργίας του».

Βγαίνει η αδειοδότηση

Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να βγει η αδειοδότηση για το «κιτρινόμαυρο» ΤΑΠ προκειμένου η ομάδα της Θεσσαλονίκης να εξασφαλίσει το «πράσινο» φως για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α1. Σήμερα εστάλησαν στην ΕΟΠΕ τα συμβόλαια τεσσάρων παικτών, του Γιάννη Χαριτωνίδη, του Απόστολου Αρμενάκη, του Κυριάκου Τσομπάνογλου, καθώς και του Σέρβου ακραίου της ομάδας, Μπράνκο Ρόλιτς.

Προτεινόμενα Άρθρα