Στην κούραση των παικτών του στάθηκε ο Μιχάλης Κυριακού

"Έχουμε περιθώρια βελτίωσης"

Στην κούραση των παικτών του στάθηκε ο Μιχάλης Κυριακού, μετά την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Οι δηλώσεις του άμεσου συνεργάτη του Αντρέι Κράβαρικ, για τη δεύτερη φιλική ήττα από την ομάδα του `Εβρου

Στην κούραση των παικτών του, όσον αφορά τις δύο ήττες από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στάθηκε ο Μιχάλης Κυριακού, μετά και το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο `Έλληνας τεχνικός δήλωσε: “Η ομάδα είχε δύο καλά σετ και σίγουρα η κούραση έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την έκβαση των αγώνων. Κρατάμε τις καλές στιγμές, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πάνω σε αυτο το δουλέψουμε το υπόλοιπο διάστημα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος”.

"Υπερπροσπάθεια από ΑΡΗ"
Προηγούμενο άρθρο "Υπερπροσπάθεια από ΑΡΗ"
Επόμενο άρθρο "Έτοιμοι στα επίσημα"
"Έτοιμοι στα επίσημα"

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News