Ξεπέρασε και τον Ούγκο Σάντσες ο Κριστιάνο Ρονάλντο που με 209 γκολ «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση των σκόρερ της Ρεάλ.

Σπάει όλα τα ρεκόρ ο Ρονάλντο

Ξεπέρασε και τον Ούγκο Σάντσες ο Κριστιάνο Ρονάλντο που με 209 γκολ «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση των σκόρερ της Ρεάλ.

Ξεπέρασε και τον Ούγκο Σάντσες ο Κριστιάνο Ρονάλντο που με 209 γκολ «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση των σκόρερ της Ρεάλ κι επόμενος στόχος είναι να ξεπεράσει τον Πούσκας.

Ξεπέρασε και τον Ούγκο Σάντσες ο Κριστιάνο Ρονάλντο που με 209 γκολ «σκαρφάλωσε» στην 5η θέση των σκόρερ της Ρεάλ κι επόμενος στόχος είναι να ξεπεράσει τον Πούσκας.

Δεν σταματάει να γράφει ιστορία ο Πορτογάλος άσος, που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο κι ετοιμάζεται να γίνει ο απόλυτος σκόρερ όλων των εποχών στη «βασίλισσα». Μετά το χατ τρικ κόντρα στη Γαλατάσαραϊ μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο «CR7» βρήκε ακόμα δύο φορές δίχτυα στην τεσσάρα των «μερένχες» κόντρα στη Χετάφε κι έφτασε τα 209 γκολ σε 205 εμφανίσεις με τη Ρεάλ. Αυτό σημαίνει ότι ξεπέρασε τα 208 του Ούγκο Σάντσες, φιγουράροντας πλέον στην 5η θέση των top-scorers στην ιστορία των Μαδριλένων!

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι τα 209 τέρματα του Ρονάλντο ήρθαν σε 77 ματς λιγότερα απ` όσα είχε δώσει ο Μεξικανός άσος (282) της «βασίλισσας». Ο ηγέτης των «μερένχες» στοχεύει πλέον να ξεπεράσει και τα 242 του Φέρεντς Πούσκας για να… πιάσει τετράδα. Αρκετά μπροστά πάντως βρίσκονται κατά σειρά οι Σαντιγιάνα, Ντι Στέφανο και Ραούλ.

Αναλυτικά οι πρώτη πεντάδα των σκόρερ:

Ραούλ 323 γκολ Ντι Στέφανο 308 γκολ Σαντιγιάνα 290 γκολ Πούσκας 242 γκολ Κριστιάνο Ρολάλντο 209 γκολ

Ντεμπούτο χωρίς γκολ…
Προηγούμενο άρθρο Ντεμπούτο χωρίς γκολ…
Επόμενο άρθρο Αντίστροφη μέτρηση για το ματς με ΠΑΟΚ
Αντίστροφη μέτρηση για το ματς με ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News