«Δεν περίμενα τόσο καλό τον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Καλύτερος απ’ ό,τι θα περίμενε ο ίδιος ήταν ο ΑΡΗΣ στα Πηγάδια, σύμφωνα με δηλώσεις του Νίκου Κεχαγιά.

Ο ΑΡΗΣ εξέπληξε χθες τον Νίκο Κεχαγιά, όπως δήλωσε ο ίδιος σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση. Για το καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε στον Τάτο δεν έγινε κουβέντα, ενώ ο υπηρεσιακός προπονητής της Ξάνθης πρόσθεσε, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» ότι αν ισοφάριζε ο ΑΡΗΣ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Αναλυτικότερα είπε:

Για το πού κρίθηκε το παιχνίδι: «Η στατιστική δείχνει την εικόνα μερικές φορές, όχι πάντα, κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου που ο Άρης μας άσκησε πίεση. Είχε και δύο δοκάρια, αν ισοφάριζε θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι, αλλά μπορούσαμε κι εμείς να τελειώσουμε πιο εύκολα το ματς. Γεμίσαμε το κέντρο με την αλλαγή του Φλίσκα ανταποκριθήκαμε καλύτερα και με το δεύτερο γκολ κλειδώσαμε τη νίκη».

Για την εικόνα που σχημάτισε για τον ΑΡΗ: «Να πω την αλήθεια δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλός, γιατί στο Χαριλάου με τον Λεβαδειακό δεν είχε τόσο καλή παρουσία. Μετά το 1-0 δόθηκε εντολή να παίξει ψηλά, ρίσκαρε και μέχρι ενός σημείο του βγήκε, αλλά είχε πρόβλημα στο γκολ. Δεν μπόρεσε να το πετύχει, για αυτό και έχασε το παιχνίδι».

Προτεινόμενα Άρθρα