«Κλεισμένος» ο Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν

από AllAboutARIS

Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σύμφωνα με τους Πολωνούς…

Την συμφωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με την διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου αποκαλύπτει το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων «Pilka Nozna». Τι λέει, από την πλευρά του, ο Πολωνός φορ.
Παίκτης της Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Σύμφωνα με το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων «Pilka Nozna», ο Πολωνός επιθετικός της Ντόρτμουντ έχει συμφωνήσει με τους Βαυαρούς για το επόμενο καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την Μπορούσια.

Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η επικείμενη μεταγραφή θα ανακοινωθεί στις 2 Ιανουαρίου, όταν θα ανοίξει η χειμερινή περίοδος και θα έχει δικαίωμα να υπογράψει σε άλλον σύλλογο.

Επίσης, το «Pilka Nozna» αναφέρει ότι ο Λεβαντόφσκι θα υπογράψει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, χωρίς ακόμα να είναι γνωστό το ποσό που θα βάζει ετησίως στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Από την πλευρά του, ο διεθνής επιθετικός μίλησε σε γερμανικό κανάλι «SPORT1» μετά τη νίκη της Ντόρτμουντ επί της Μόναχο 1860 και απάντησε στην ερώτηση για το αν μπορεί τον Ιανουάριο να κλείσει στην Μπάγερν: «Ναι, γιατί τότε έχω τη δυνατότητα να υπογράψω επίσημα συμβόλαιο (με άλλη ομάδα)».

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X