"Έτοιμος με ΠΑΟΚ"

από AllAboutARIS

Ο καλαθοσφαιριστής του AΡΗ, Σαρικόπουλος Ζήσης, αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε χθες το μπασκετικό τμήμα, και στην οποία ήταν παρών και ο Νίκος Γκάλης

Ο καλαθοσφαιριστής του AΡΗ, Σαρικόπουλος Ζήσης, αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε χθες το μπασκετικό τμήμα, και στην οποία ήταν παρών και ο Νίκος Γκάλης:
Αναλυτικά όσα είπε στον Αρενα
Θα μπορούσε να πάρει ένα πεντάλεπτο συμμετοχής ο Γκάλης;

«(Γέλια) Σίγουρα θα μπορούσε και τώρα ακόμη»

Πως είναι να έρχεσαι σε επαφή με έναν τέτοιο αθλητή;

«Είναι πράγματι σημαντικό. Εμπνέει όλο το μπάσκετ όχι μόνο εμάς. Είναι σωστό αυτό που κάνει η διοίκηση και νομίζω ότι και ο Γκάλης νιώθει την θέρμη του συλλόγου. Αρχίζει και είναι κοντά και αγκαλιάζει την προσπάθεια που γίνεται»

Όταν μπήκε ο Γκάλης στην αίθουσα τον χειροκρότησαν:

«Έγινε αυθόρμητα από όλους. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Τι θα πας μόνο για μία χειραψία; Δεν νομίζω ότι το σκέφτηκε κανείς»

Τι τους είπε:

«Μας είπε ότι θα ξαναμιλήσουμε σύντομα. Χάρηκε που ήρθε. Δεν ανταλλάξαμε πολλές κουβέντες»

Για το καλό κλίμα στην ομάδα:

«Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και το είχαμε πει ότι οι παλαιότεροι έχουν κρατήσει μία σωστή χημεία. Έτσι, είναι πιο εύκολο για τα νεαρά παιδιά και μας νοιάζει να βρισκόμαστε και εκτός γηπέδου. Υπάρχει καλή συνεργασία και όλοι θέλουμε να κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου»

Για την εξέλιξη του τραυματισμού του:

«Δεν κάνω καθόλου αποθεραπεία. Το γόνατο είναι εντάξει δεν έχω κανέναν πόνο. Απλά οι μετρήσεις που έκανα πριν από δύο εβδομάδες έδειξαν ότι θέλει ενδυνάμωση μυϊκά και αυτό που δουλεύω είναι η ενδυνάμωση. Δηλαδή βάρη στο πόδι για να επανέλθω. Θα κάνω μέτρηση την άλλη εβδομάδα. Σίγουρα νιώθω πολύ καλά μέχρι στιγμής. Αν έχω και τους γιατρούς θα μπω την επόμενη εβδομάδα οριστικά»

Θα πάρει χρόνο συμμετοχής στα επόμενα δύο φιλικά ή στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ;

«Δεν ξέρω ακόμη. Θέλω όταν μπω να είμαι απόλυτα έτοιμος. Δυστυχώς στην προετοιμασία ψιλό-βιάστηκα να μπω και το γόνατο αντέδρασε. Θέλω να μπω όταν θα είμαι 100%. Για τα φιλικά δεν γνωρίζω. Για 9 Οκτωβρίου στο Κύπελλο δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαι έτοιμος»

Για τα φιλικά στην Γερμανία:

«Γενικά στα φιλικά η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά. Δεδομένης της κατάστασης και παίζοντας με ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους πιστεύω πως η ομάδα μόνο μπροστά μπορεί να κοιτάει. Ακόμη και στην Φλώρινα που δεν ήταν τόσο δυνατά παρουσίασε καλά διαστήματα. Θα αρχίσει να αποκτάει και μεγαλύτερη σταθερότητα όσον αφορά την διάρκεια. Παίζουμε καλή άμυνα με ομαδικότητα και βγάζουμε αρκετή ενέργεια»

Για τα ριμπάουντ:

«Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Να βγάζουμε ενέργεια και να πιέζουμε και τα σαράντα λεπτά αν γίνεται. Σίγουρα θα πάμε σε όλα τα ριμπάουντ. Είναι και θέμα θέλησης και ικανότητας. Αν κάποιος πει ότι λείπει η εμπειρία, αν και δεν συμφωνώ, εμείς θα προσπαθήσουμε να αντισταθμίσουμε την απειρία με την ενέργεια»

Έχει εικόνα από τον ΠΑΟΚ;

«Ακόμα δεν έχουμε δει παιχνίδια. Το στάφ σίγουρα ασχολείται και βλέπει όλα τα παιχνίδια και είναι λογικό. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα»

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X