Αναβλήθηκε ο όμιλος του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Σε αναβολή της 1ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών και του 3ου ομίλου της Α2 γυναικών, στον οποίο μετέχει και ο ΑΡΗΣ προχώρησε η ΕΟΠΕ.

Η έλλειψη άδειας, ακόμα και κατασκευής, των περισσότερων κλειστών γυμναστηρίων προκαλεί πρόβλημα στα πρωταθλήματα του βόλεϊ. Η ΕΟΠΕ αποφάσισε γι’ αυτό το λόγο να αναβάλει την πρεμιέρα της Α1 γυναικών και του 3ου ομίλου της Α2 γυναικών, που άρχιζε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κι επειδή λύση όπως φαίνεται δεν θα βρεθεί άμεσα, η ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι δεν αποκλείεται να αναβληθεί και η 2η αγωνιστική των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων, όπως και η πρεμιέρα όλων των ομίλων της Α2 γυναικών και της Α2 ανδρών, που είναι προγραμματισμένη μία εβδομάδα μετά.

Επειδή αυτός ο φαύλος κύκλος μπορεί να τινάξει στον αέρα τα πρωταθλήματα,  η ομοσπονδία γνωστοποίησε στα σωματεία ότι από το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου και μετά αν δεν δοθεί λύση θα πρέπει το κάθε ένα να βρει αγώνα που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του, διαφορετικά θα επιβάλλονται κυρώσεις.

Τα σωματεία θα κινδυνεύουν δηλαδή με ποινές, επειδή δεν έχουν άδειες γυμναστήρια που είναι εθνικά και υπεύθυνη είναι η Πολιτεία.

Προτεινόμενα Άρθρα