"Καλή ομάδα ο ΑΡΗΣ"

από AllAboutARIS

Η παλιά δόξα των κιτρίνων, Γιώργος Σιγάλας φιλοξενήθηκε στον Αρένα με αφορμή το ντέρμπυ αιωνίων στο μπάσκετ.

Η παλιά δόξα των κιτρίνων, Γιώργος Σιγάλας φιλοξενήθηκε στον “Αρένα” με αφορμή το ντέρμπυ αιωνίων στο μπάσκετ. Χαρακτήρισε, μεταξύ άλλων, παιχνίδι μεγάλου ενδιαφέροντος το αποψινό καθώς στάθηκε και στη πολύ καλή προσπάθεια που έχει κάνει φέτος ο ΑΡΗΣ για να δημιουργήσει μια καλή ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ντέρμπι Π.Α.Ο.Κ. – ΑΡΗΣ στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας:
«Μπορεί όντως το συγκεκριμένο παιχνίδι να μην έχει πλέον την αίγλη που είχε στο παρελθόν, αλλά θεωρώ ότι και φέτος έχει ξεχωριστή σημασία γιατί βρίσκεται στο πλαίσιο μιας αναδιοργάνωσης των τμημάτων των δύο ομάδων. Ο ΑΡΗΣ, μετά τη δύσκολη περσινή χρονιά με όλα τα προβλήματα που είχε, φέτος έχει κάνει καλή προσπάθεια. Ο Π.Α.Ο.Κ., επίσης, έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο από πέρυσι. Όλο αυτό, οι στόχοι των δύο ομάδων, μας προετοιμάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον για το σημερινό (09/10, 19.00) παιχνίδι. Πάντα το Π.Α.Ο.Κ. – ΑΡΗΣ θα είναι πολύ δυνατό ντέρμπι. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι στόχος το Κύπελλο Ελλάδας και για τις δύο ομάδες, ή έστω η συμμετοχή τους στον τελικό».

Για το επίπεδο του μπάσκετ στην Ελλάδα:
«Τα τελευταία χρόνια αρκετά παιδιά έχουν φύγει στο εξωτερικό για να βρουν καλύτερη τύχη. Η υπόλοιπη πρώτη σειρά μένει στις δύο μεγάλες ομάδες και δεν έχει αναπτυχθεί μια βάση του μεσαίου παίκτη, που κάποτε ήταν πάρα πολλοί, πολύ χρήσιμοι και αρκετά ταλαντούχοι θα έλεγα. Τα τελευταία χρόνια είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι καλοί παίκτες και δεν υπάρχει μεγάλη βάση νέων παικτών, από πίσω. Η οικονομική κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Το επίπεδο των ξένων παικτών δεν είναι αυτό που ήταν πριν από μερικά χρόνια, παρ’ όλα αυτά πέρυσι τουλάχιστον υπήρξε αρκετή ισοδυναμία στις ομάδες και τουλάχιστον υπήρξε ενδιαφέρον στο αποτέλεσμα».

Προτεινόμενα Άρθρα