«Δεν είμαστε έτοιμοι 100%»

από AllAboutARIS

Ο βοηθός προπονητή του Κράβαρικ στον ΑΡΗ, Μιχάλης Κυριακού, τοποθετήθηκε σχετικά με όλα τα τελευταία νέα της ομάδας. Ακόμη αναφέρθηκε στην ήττα της πρεμιέρας και το παιχνίδι που ακολουθεί.

Ο βοηθός προπονητή του Κράβαρικ στον ΑΡΗ, Μιχάλης Κυριακού, τοποθετήθηκε σχετικά με όλα τα τελευταία νέα της ομάδας. Ακόμη αναφέρθηκε στην ήττα της πρεμιέρας και το παιχνίδι που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στον Αρενα για την ήττα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 2-3 σετ:
«Για εμάς που την ζούμε την ομάδα καθημερινά πάνω-κάτω τα περιμένουμε αυτά. Δεν είμαστε ακόμη 100% έτοιμοι. Προσπαθήσαμε ξεκινήσαμε με τον Γιάννη Κυριακίδη και δεν μας βγήκε γιατί είναι ανέτοιμος. Αυτό είναι το μείον για εμάς» ενώ πρόσθεσε αναφορικά με το πότε θα είναι έτοιμος ο Κυριακίδης: «Κάθε μέρα δουλεύουμε όλοι μαζί. Ότι και να σας πω δεν θα είναι σίγουρο».

Για να συνεχίσει:
«Κρατάμε τον βαθμό. Η αλήθεια είναι ότι η Αλεξανδρούπολη θα πρωταγωνιστήσει. Έχει σταθερό ροστερ είναι οι ίδιοι παίκτες, με την προσθήκη ενός ακόμη ξένου οπότε είναι έτοιμη και καλή ομάδα. Από εκεί και πέρα έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι όταν είναι στο 3-2, το πέμπτο σετ είναι ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη. Οπότε από την μία στεναχωριέσαι αλλά από την άλλη κρατάς τον πόντο. Τα θετικά είναι πολλά όπως το ότι η ομάδα παρουσιάζει καλά ποσοστά στην υποδοχή. Δείξαμε ότι δεν έχουμε πρόβλημα με μία ομάδα που έχει δυνατό σέρβις. Είναι κρίμα όταν φτάνεις 80% ποσοστό την υποδοχή να μην μπορείς να βρεις τις επιθετικές λύσεις».

Για την επόμενη αναμέτρηση με την Λαμία:
«Το ματς με την Λαμία είναι διαφορετικό. Οι ομάδες είναι ακόμα στις πρώτες αγωνιστικές και ψάχνονται. Η Λαμία έπαιξε με τον Ολυμπιακό και έχασε εύκολα. Είναι μία ομάδα που την αντιμετωπίσαμε στο τουρνουά που κάναμε στην Αθήνα. Βέβαια τώρα είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Θα πάμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε και τον Κυριακίδη και ότι ο Ρόλιτς θα αρχίσει να ανεβαίνει στην επίθεση.  Είναι θέμα χρόνου για να είναι απόλυτα έτοιμοι οι παίκτες».

Προτεινόμενα Άρθρα