Οι τυχεροί των διαρκείας της ΚΑΕ

από AllAboutARIS

Τους κατόχους τους βρήκαν σήμερα τα 15 εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ που αγόρασε και πρόσφερε σε άνεργους οπαδούς της ομάδας το ARIS Club Germany.

Στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ έγινε σήμερα η κλήρωση για τους 15 τυχερούς κατόχους κάρτας ανεργίας, που κέρδισαν από ένα εισιτήριο προσφορά του ARIS Club Germany.

Οι τυχεροί είναι οι Δημήτριος-Ευστάθιος Χορόζογλου, Γεωργία Σπανού, Μιχαέλα Αναστασιάδου, Ελένη Παλαμπουγιούκη, Λεωνίδας Συμεωνίδης, Σταύρος Δημητριάδης, Κωνσταντίνος Καραμπιπέρης, Δημήτριος Αντωνίου, Πέτρος Τούλης, Νικόλαος Κώτσης, Γιάννης Πέγιος, Γεώργιος Ιωαννίδης, Σταύρος Θεοδωρίδης, Χριστίνα Μαυρογιαννάκη, Κωνσταντίνα Αναστασέλου.

Ο Σταύρος Θεοδωρίδης, ένας εκ των φιλάθλων που θα παρακολουθεί όλη τη χρονιά τους αγώνες του ΑΡΗ στο «Nick Galis Hall», φωτογραφήθηκε για το arisbc.gr και δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος πρωτίστως, γιατί κέρδισα ένα από τα εισιτήρια και δεύτερον, γιατί οι οπαδοί του ΑΡΗ από τη Γερμανία και το ARIS CLUB GERMANY αποδεικνύουν ότι στηρίζουν την ομάδα κι ας βρίσκονται μακριά. Με τον δικό τους τρόπο, δίνουν την ευκαιρία σε φιλάθλους που δεν έχουν τη δυνατότητα, να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα και τους ευχαριστούμε όλοι θερμά γι’ αυτήν την κίνησή τους. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους παίκτες και στον προπονητή και να φέρνουν μόνο νίκες για την ομάδα μας. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους».

Οι τυχεροί μπορούν να περνούν από τα γραφεία της ΚΑΕ ΑΡΗΣ (Γρ. Λαμπράκη 2, 2310 265 600) από τις 09:00 έως τις 19:00 έως την Παρασκευή για να παραλαμβάνουν τα εισιτήριά τους.

Προτεινόμενα Άρθρα