Άμεση κινητοποίηση στον Ερασιτέχνη ΑΡΗ μετά τις απώλειες δύο αθλητών - σύμβολα.

Ανάληψη κολυμβητικού τμήματος από ομάδα Αρειανών επιχειρηματιών

Άμεση κινητοποίηση στον Ερασιτέχνη ΑΡΗ μετά τις απώλειες δύο αθλητών - σύμβολα.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Α.Σ. ΑΡΗΣ μετά τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο μήνα στο κολυμβητικό τμήμα.

Οι τελευταίες εξίλιξεις στο τμήμα κολύμβησης του Α.Σ. ΑΡΗΣ, ανάγκασαν τους υπεύθυνους του συλλόγου να προβούν σε σημαντικές αλλαγές για τη λειτουργία του τμήματος. Μάλιστα ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρεται στο εν λόγω εγχείρημα:

” Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με ιδιαίτερη τιμή για την εθελοντική διάθεση για προσφορά ομάδας Αρειανών επιχειρηματιών αποδέχτηκαν την πρόταση τους για ανάληψη του κολυμβητικού τμήματος εκ μέρους αντιπροσωπείας αυτών και πιστεύει πως μέσα από την αγαστή συνεργασία μας θα έρθουν καλύτερες μέρες για το συγκεκριμένο τμήμα του Συλλόγου.

Νέος υπεύθυνος του κολυμβητικού τμήματος τοποθετείται ο εκπρόσωπος του Α.Σ. Τάσος Οικονόμου και αναπληρωτής αυτού ο Μίλτος Ζορπίδης. Τους ανωτέρω πλαισιώνουν ο Τάσος Αναστασιάδης, η Ελένη Γρηγοράκη και ο Τάσος Δεσύπρης. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο αυτό εγχείρημα”.

Σύσταση πολυμελούς επιτροπής για τα 100 χρόνια του συλλόγου
Προηγούμενο άρθρο Σύσταση πολυμελούς επιτροπής για τα 100 χρόνια του συλλόγου
Επόμενο άρθρο Το "σημάδι" του Τάτου
Το "σημάδι" του Τάτου

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News