"Όραμα πενταετίας"

από AllAboutARIS

""Στόχος μας η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία"

Για την ανάληψη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΡΗ μίλησε με συνέντευξη του στον “Αρένα” ο Βαγγέλης Βουτσάς. Ο νέος υπεύθυνος του τμήματος έκανε λόγο για ένα πλάνο πενταετίας, θέτοντας ως πρώτο στόχο, την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά: 

Για την αφορμή που τον οδήγησε να ασχοληθεί με το γυναικείο ποδόσφαιρο: “Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Η αφορμή να ξεκινήσω ήταν το γεγονός πως η η κόρη μου ήταν στις κορασίδες”.

Για τους στόχους του γυναικείου τμήματος: “Έχουν γίνει κάποιες καλές μεταγραφές. Στόχος μας είναι να ανεβούμε στη μεγάλη κατηγορία κάτι που πιστεύω πως θα το καταφέρουμε με το υπάρχων ρόστερ”.

Για το τι θέλει να προσφέρει στο γυναικείο τμήμα: “Δε θα συμμετέχω σε κάποιο άλλο τμήμα. Ανέλαβα το γυναικείο τμήμα ως επιχειρηματίας με σκοπό να βοηθήσω και να δώσω λύσεις στα οικονομικά προβλήματα. Ξεκινάμε με ένα όραμα πενταετίας και ελπίζουμε για το καλύτερο”.

Για τις προπονήσεις των γυναικών και τις ακαδημίες: “Οι προπονήσεις γίνονται στα γηπεδάκια του Κωνσταντινίδη και η έδρα στο γήπεδο του ΕΠΣΜ. Οι ακαδημίες θα οργανωθούν από του χρόνου. Κάποια κορίτσια βέβαια έρχονται και κάνουν προπονήσεις στη απλά για να έρθουν κοντά στην ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα