«Απόφαση-ντροπή»

από AllAboutARIS

«Οσοι είμαστε στο ποδόσφαιρο χρόνια, καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα. Οσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο δεν έχω ξαναδεί να δίνεται κόκκινη στο δεύτερο λεπτό για ένα φάουλ εκτός φάσης. Είναι ντροπή να δίνεται τέτοια κάρτα», σημείωσε μεταξύ άλλων…

Ενοχλημένος και απογοητευμένος από το γεγονός ότι αποβλήθηκε σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι παίκτης του ΑΡΗ, ήταν ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μίλησε λίγο για το παιχνίδι, το οποίο όπως είπε κρίθηκε στην αποβολή του Ελσνερ, ενώ χαρακτήρισε μαχητές του παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Είμαι απογοητευμένος από τα πράγματα που έγιναν σήμερα σε βάρος του ΑΡΗ, που δεν με νοιάζει το παιχνίδι. Είμαι απογοητευμένος επίσης για τα όσα έχω ζήσει εδώ και ενάμισι μήνα στην Ελλάδα. Το ματς κρίθηκε σε μια κακή απόφαση».

Για την κόκκινη του Ελσνερ: «Οσοι είμαστε στο ποδόσφαιρο χρόνια, καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα. Οσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο δεν έχω ξαναδεί να δίνεται κόκκινη στο δεύτερο λεπτό για ένα φάουλ εκτός φάσης. Είναι ντροπή να δίνεται τέτοια κάρτα. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα κρίθηκε τότε. Από κει και πέρα 10 μαχητές πάλευαν στο γήπεδο, δεν τα παράτησαν, αλλά όσο περνούσε η ώρα το έργο τους ήταν όλο και πιο δύσκολο.Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν ήταν εύκολα να παίζουμε για σχεδόν 90 λεπτά με 10 παίκτες».

Προτεινόμενα Άρθρα