"Αδικείται ο ΑΡΗΣ από τη θέση του"

από AllAboutARIS

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο τεχνικός της Κηφισιάς, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (09/11, 17:00)

Ως παιχνίδι με κινδύνους χαρακτήρισε αυτό του Σαββάτου (09/110 κόντρα στον ΑΡΗ, ο Κώστας Αρσενιάδης.

Ο τεχνικός της Κηφισιάς έπλεξε το εγκώμιο των “κίτρινων”, δηλώνοντας έκπληκτος από τη βαθμολογική θέση της ομάδας. 

Πιο αναλυτικά: “Έχει τον κίνδυνό της. Μπορεί το παιχνίδι με τον ΑΡΗ το Σάββατο να είναι πιο δύσκολο για μας από ότι με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε ακόμα κάποια στάνταρ, που να λες εδώ κερδίζουμε κλπ, δεν είμαστε Ολυμπιακός επειδή κερδίσαμε τον Ολυμπιακό, οπότε παιχνίδια που έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα με ομάδες που είναι κοντά οι στόχοι τους με μας, εμείς έχοντας το φορτίο του ότι κερδίσαμε τον τάδε κλπ, αλλάζει τα δεδομένα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα.

Δεν γίναμε ξαφνικά Ολυμπιακός. Εκεί πρέπει να μείνουμε. Με τον Άρη το Σάββατο περιμένουμε ένα παιχνίδι αντίστοιχο σαν αυτό με τον ΠΑΟΚ, πολύ δύσκολο. Φαβορί είναι ο Άρης γιατί παίζει στην έδρα του, είναι σημαντικό στοιχείο. Επειδή είναι όμως πολύ νωρίς, δεν είναι καλό να βγάζουμε συμπεράσματα.

Ο ΑΡΗΣ το ότι έχει αυτή τη μικρή συγκομιδή βαθμών είναι έκπληξη για μένα. Είναι πολύ δυνατή ομάδα σε επίπεδο παικτών, περίμενα ότι θα είναι μια ομάδα που θα χτυπάει καθαρά ψηλά, τετράδα. Ο ΑΡΗΣ αδικείται από τη θέση που έχει με βάση το ροστερ του, ίσως δεν άρχισε καλά για κάποιους λόγους. Ας κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρώτο γύρο μπροστά μας. Αν ευχηθούμε κάτι αυτό πρέπει να είναι υγεία και τίποτα άλλο”.

Προτεινόμενα Άρθρα