"Στόχος η μεγάλη κατηγορία"

από AllAboutARIS

Ο κ. Βουτσάς μίλησε για το στόχο της ανόδου, αλλά και τις ακαδημίες

Ο νέος ισχυρός άνδρας του Γυναικείου Ποδοσφαίρου, Βαγγέλης Βουτσάς, μίλησε για το 5ετές πλάνο της ομάδας και κατ` επέκταση τους στόχους που έχουν τεθεί.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον “ΑΡΕΝΑ”:

Για τους λόγους που τον οδήγησαν ν΄ ασχοληθεί με το Γυναικείο ποδόσφαιρο: «Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Η αφορμή να ξεκινήσω ήταν το γεγονός πως η κόρη μου ήταν στις κορασίδες».

Για τους στόχους, που έχουν τεθεί: «Έχουν γίνει κάποιες καλές μεταγραφές. Στόχος μας είναι ν΄ ανεβούμε στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που πιστεύω πως θα το καταφέρουμε με το υπάρχον ρόστερ».

Για το τι θέλει να προσφέρει: «Δε θα συμμετέχω σε κάποιο άλλο τμήμα. Ανέλαβα το γυναικείο τμήμα ως επιχειρηματίας με σκοπό να βοηθήσω και να δώσω λύσεις στα οικονομικά προβλήματα. Ξεκινάμε με ένα όραμα πενταετίας και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για τις προπονήσεις των γυναικών και τις ακαδημίες: «Οι προπονήσεις γίνονται στα γηπεδάκια του Κωνσταντινίδη και η έδρα μας είναι στο γήπεδο της ΕΠΣΜ. Οι ακαδημίες θα οργανωθούν από του χρόνου. Κάποια κορίτσια βέβαια έρχονται και κάνουν προπονήσεις, απλώς, για να έρθουν κοντά στην ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα