Τέλος καριέρας για τον Νέστα

από AllAboutARIS

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αγωνιζόταν στους Μόντρεαλ Ίμπακτ στο πρωτάθλημα της MLS, τόνισε ότι ήταν καιρός να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Αλεσάντρο Νέστα ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 37 ετών. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αγωνιζόταν στους Μόντρεαλ Ίμπακτ στο πρωτάθλημα της MLS, τόνισε ότι ήταν καιρός να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από 20 χρόνια καριέρας.

Όπως δήλωσε, σκοπεύει να κάνει ένα χρόνο διακοπές και έπειτα θα ψάξει για δουλειά ως προπονητής:
«Μετά από τόσα χρόνια το σώμα μου έχει κουραστεί. Ήρθε η ώρα να σταματήσω. Ήμουν τυχερός και κέρδισα πολλά στην καριέρα μου. Τώρα θα πάω στο Μαϊάμι για να ζήσω έναν χρόνο με την οικογένειά μου και μετά θέλω να γίνω προπονητής».

Ο Νέστα αγωνίστηκε σε συλλογικό επίπεδο σε Λάτσιο και Μίλαν πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ, ενώ έπαιξε 78 φορές με την Εθνική Ιταλίας.
Στην καριέρα του κέρδισε 4 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα και 4 Σούπερ Καπ Ιταλίας, 1 πρωτάθλημα Καναδά, 2 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 Κύπελλο Κυπελλούχων, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 1 Παγκόσμιο Συλλόγων , ενώ με τους «ατζούρι» αναδείχτηκε πρωταθλητής κόσμου το 2006!

Προτεινόμενα Άρθρα