"Μη βιώσιμο το χρέος"

από AllAboutARIS

Αποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος του Α.Σ. στην ανοιχτή συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα το μεσημέρι (7/11, 12:00) στις εγκαταστάσεις του Αλεξανδρείου Μελάθρου. Αναφέρθηκε στα χρέη που έχουν δημιουργηθεί από προηγούμενες διοικήσεις, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση του για έλευση ενός ισχυρού επενδυτή.

Ξεκίνησε λέγοντας:

“ο ΑΡΗΣ είναι ένας τεράστιος σύλλογος αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική. Το προεδρίο του Α.Σ. ανέλαβε στις 2 Οκτωβρίου ως διοικούσα επιτροπή γιατί κανένας άλλος δεν ήθελε να αναλάβει Τα χρέη είναι δυσβάσταχτα καθώς αγγ`ιζουν τα 6.900.000 ευρώ. Το τμήμα βόλεϊ πήρε αδειοδότηση κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και είναι πολύ ευχάριστο που τελικά το κατορθώσαμε αυτό” 

Για  να προσθέσει:

“Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουν σημαντικοί αθλητές στο δυναμικό  μας αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο. Παρόλα αυτά έχουμε την τιμή, αθλητές όπως ο Δημήτρης Γράβαλος και η Ευαγγελία Γαλένη, να τιμούν τα χρώματα του ΑΡΗ στον «κιτρινόμαυρο» στίβο”.

Για τη δημιουργία παγοδρομίου:

“Προχωρήσαμε σε αγορά οικοπέδου για τη δημιουργία παγοδρομίου και η εγκατάσταση του θα είναι έτοιμο πριν τα Χριστούγεννα. Στο Δ.Σ. πήραμε απόφαση για την πεζοδρόμηση της Μάρκου Ματθαίου και Αλκμήνης. Σε καμία περίπτωση, η εξαγγελία για τη δημιουργία παγοδρομίου δεν ήταν επικοινωνιακό παιχνίδι για τη δημιουργία εντυπώσεων”.

Για τη σχέση του Α.Σ. με την ΚΜΑ, Ο Θωμάς Γιώτας τόνισε:

“Η σχέση μας με την ΚΜΑ είναι πολύ καλές. Δε θέλουμε να διαλυθεί η ΚΜΑ. Αυτό που θέλουμε είναι να παίρνει το μέρος του δικαίου. Η διοίκηση Ηλιάδη καταβάλει προσπάθειες όπως προείπαμε αλλά ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ένα μεγάλο επενδυτή”.

Για το αν θα γίνει έλεγχος από ορκωτούς λογιστές στον Α.Σ.:

“Έχει προκηρυχτεί διαγωνισμός ο οποίος σας πληροφορώ ότι έχει πάρει παράταση και θα διαρκέσει μέχρι τις 15/11 για τις εταιρίες οι οποίες επιθυμούν να διεξάγουν τον έλεγχο. Ο κόσμος του ΑΡΗ πρέπει να μάθει γιατί αυτός ο σύλλογος είναι στην εντατική”   

Για τη σχέση του με τη διοίκηση Ηλιάδη και την ΚΜΑ:

“Δε με ενδιαφέρει ναέρθω σε ρήξη με τη διοίκηση Ηλιάδη. Αυτό που θέλω είναι να έρθει ένας μεγάλος Επενδυτής.Η διοίκηση του κ. Ηλιάδη έχει καταβάλει προσπάθειες. O κύριος Ηλιάδης έχει δώσει για τις ανάγκες του Ερασιτέχνη το ποσό των 60.000 ευρώ. Μόλις τα 18.000 είναι τα μετρητά. Αυτή τη στιγμή το χρέος του Α.Σ. είναι μη βιώσιμο και άπαντες οφείλουν να το καταλάβουν αυτό. Στόχος της διοίκησης είναι να προσεγγίσουμε έσοδα.  Λένε πολλοί ότι θέλω να διαλύσω τη ΚΜΑ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαι μέλος της ΚΜΑ και τη στηρίζω απόλυτα. Απαράδεκτο αυτό που έγινε με τα γραφεία του Α.Σ., όπου πλέον οι συνελεύσεις γίνονται σ` `εναν πολύ μικρό χώρο και υπάρχει πολύ μεγάλος συνοστισμός. Δεν έπρεπε να φύγουν από την Παπαναστασίου”.

Για το πώς μπορεί ο Α.Σ. να προσεγγίσει έσοδα σε πρώτη φάση:

” Όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους αγωνίζονται σε τμήματα του Α.Σ., καλό είναι να είναι και αυτοί γραμμένοι στον Α.Σ.ΑΡΗΣ”.

Προτεινόμενα Άρθρα