Σε κρίσιμη κατάσταση ο Περσιανλής

από AllAboutARIS

Σε κρίσιμη κατάσταση ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, ο οποίος νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου»

Σαστισμένη παρακολουθεί όλη η οικογένεια του ΑΡΗ, την εξέλιξη της υγείας του Γιώργου Περσιανλή, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή στον αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν όταν ο αγώνας ήταν στο 2-0 σετ υπέρ του ΑΡΗ, με τις «κίτρινες» να χάνουν 17-20 στο τρίτο σετ. Σε εκείνο το σημείο ήταν όταν ο κ. Περσιανλής σωριάστηκε στο έδαφος, με τον γιατρό της ομάδας, Αντώνη Πίττα, να «πηδάει» αμέσως στον αγωνιστικό χώρο, παρέχοντας του τις πρώτες βοήθειες.

Μετά από λίγο και με τη βοήθεια των γιατρών που κατέφθασαν στο γήπεδο, ο τεχνικός του ΑΡΗ βρήκε τις αισθήσεις του, και αναχώρησε για το νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Στη διαδρομή όμως για το «Παπανικολάου», όπου και νοσηλεύεται, έχασε και πάλι τις αισθήσεις του, με την κατάσταση του πλέον να θεωρείται κρίσιμη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, που βγαίνουν από τον Ερασιτέχνη

Το AllAboutARIS παρακολουθεί τις εξελίξεις, και θα ενημέρωσει σχετικά με την υγεία του τεχνικού του ΑΡΗ, εφόσον υπάρξει κάτι νεότερο.

Προτεινόμενα Άρθρα