Θρήνος στον ΑΡΗ. Πέθανε ο Γιώργος Περσιανλής

από AllAboutARIS

Απέραντη θλίψη στην οικογένεια του ΑΡΗ. Προδόθηκε εντελώς ξαφνικά και μόλις στα 48 του χρόνια, ο Γιώργος Περσιανλής.

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του ΑΡΗ και το βόλλεϋ. Πριν απο λίγη ώρα, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλλεϋ του ΑΡΗ, Γιώργος Περσιανλής άφησε την τελευατία του πνοή στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”, μόλις στα 48 του χρόνια, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του ΑΡΗ. 

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Όταν ο αγώνας ήταν στο 2-0 σετ υπέρ του ΑΡΗ, με τις «κίτρινες» να χάνουν 17-20 στο τρίτο σετ. Σε εκείνο το σημείο ο Περσιανλής σωριάστηκε στο έδαφος, με το γιατρό της ομάδας, Αντώνη Πίττα, να «πηδάει» αμέσως στον αγωνιστικό χώρο, παρέχοντας του τις πρώτες βοήθειες.

Μετά από λίγο και με τη βοήθεια των γιατρών που κατέφθασαν στο γήπεδο, ο τεχνικός του ΑΡΗ βρήκε τις αισθήσεις του, και αναχώρησε για το νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις. Στη διαδρομή όμως για το «Παπανικολάου», όπου και νοσηλεύεται, έχασε και πάλι τις αισθήσεις του αφού υπέστη και δεύτερο έμφραγμα που τελικά αποδείχθηκε μοιραίο, αφού παρά τις προσπάθειες των γιατρών του νοσοκομείου, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. 

Ποιος ήταν 

Ο γεννημένος στις 31 Αυγούστου του 1965, 48χρονος τεχνικός, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ το 2001 “μετακόμισε” στη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης.

Το 2005  ανέλαβε την ανδρική ομάδα του ΑΡΗ, ανεβάζοντας τη στην Α1 ανδρών, κάτι που έκανε και με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο πάγκο του οποίου κάθισε το 2007.

Το καλοκαίρι του 2011 επέστρεψε στον ΑΡΗ, όχι όμως για πολύ, αφού το Νοέμβριο του 2011 παραιτήθηκε, παρά την αντίθετη γνώμη της διοίκησης, με τον Γιώργο Γιάτση να αποτελεί τον αντικαταστάτη του. 

Πέρυσι ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα του Ανατόλια, ενώ το καλοκαίρι επέστρεψε και πάλι στον ΑΡΗ, ως προπονητής αυτή τη φορά των γυναικών.

Προτεινόμενα Άρθρα