Η τραγωδία του Ρεγκέιρο

από AllAboutARIS

Σε κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του με την Ρασίνγκ Κλουμπ της Αργεντινής προχώρησε ο Μάριο Ρεγκέιρο, που βιώνει μία οικογενειακή τραγωδία.

Ο Ουρουγουανός πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ έχασε την αδερφή του σε τροχαίο ατύχημα, ενώ είχε χάσει πρόσφατα και δύο ανίψια του. Η απώλεια της αδερφής του ήταν το τελειωτικό χτύπημα γι’ αυτόν, που αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του με την Ρασίνγκ Κλουμπ για να επιστρέψει στο Μοντεβιδέο και να είναι στο πλευρό της μητέρας του.

«Ο Ρεγκέιρο δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουρουγουάη. Ήθελε απλά να είναι κοντά στην οικογένειά του», δήλωσε ο ατζέντης του, που πρόσθεσε ότι «ο Μάριο είναι υπό παρακολούθηση ψυχολόγου, γιατί το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν πολύ σκληρό».

Όλα αυτά τα περιστατικά μάλιστα δεν του επέτρεπαν να είναι ανταγωνιστικός σε υψηλό επίπεδο, σύμφωνα με σχετική εκτίμηση του ιατρικού τιμ της Ρασίνγκ. Ο ατζέντης του Ουρουγουανού εξήρε μάλιστα της στάση των παραγόντων της ομάδας της Αργεντινής, τους οποίους χαρακτήρισε «πραγματικούς κύριους», αφού δεν είχαν την παραμικρή απαίτηση για να λύσουν το συμβόλαιο.

Προτεινόμενα Άρθρα