Τι ντέρμπι ήταν αυτό… (vid)

από AllAboutARIS

Εβερτον και Λίβερπουλ έδωσαν μία εξαιρετική ποδοσφαιρική παράσταση στο «Γκούντισον Παρκ» στη μονομαχία του Μέρσεϊσαϊντ που έληξε με 3-3 και δύσκολα θα ξεχαστεί…

Το ματς ήταν σούπερ από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και είναι χαρακτηριστικό πως τρία γκολ σημειώθηκαν πριν καν συμπληρωθεί το 20ο λεπτό.

Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν στο 5` με τον Κοουτίνιο για να έρθει σχεδόν άμεσα η απάντηση των γηπεδούχων με δράστη τον Κέβιν Μιραλάς. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο 8` στη θέση που έπρεπε για να ισοφαρίσει. Η Λίβερπουλ όχι μόνο δεν μούδιασε, αλλά αντέδρασε και στο 19` με ένα υπέροχο σε εκτέλεση φάουλ του Σουάρες πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Το 2-1 έμελλε να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με τους γηπεδούχους στο β` ημίχρονο να αντιδρούν.

Στο 54` ο Ντελοφέου βρέθηκε απέναντι από τον Μινιολέ, όμως αστόχησε για να απαντήσουν οι «κόκκινοι» στην ευκαιρία αυτή με τον Αλεν στο 60`. Στο 70` ο Λουκάκου νικήθηκε εκ νέου από τον πορτιέρο των «κόκκινων», όμως στο 72` ο Βέλγος επιθετικός νίκησε τον συμπατριώτη του πορτιέρο γράφοντας το 2-2.

Η Εβερτον συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο 82` ο ίδιος παίκτης έγραψε το 3-2 με τη Λίβερπουλ, όμως, να ΄χει απάντηση. Στο 89` ο Στάριτζ ήταν εκεί που έπρεπε για να διαμορφώσει το τελικό 3-3.

Δείτε στο YellowTV, τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του Goodison Park.

Προτεινόμενα Άρθρα