Στόχος το Φάιναλ Φορ

από AllAboutARIS

Παίρνουν εμπειρίες οι Κορασίδες και οι Νεάνιδες

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη για τις ομάδες βόλεϊ των κορασίδων και των νεανίδων, οι οποίες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση των πρωταθλημάτων της ΕΠΕΣΘ. Μάλιστα στην κλήρωση που έγινε το μεσημέρι, οι κορασίδες κληρώθηκαν και θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο όμιλο το Δημόκριτο, το Γαλαξία και τον Επίκουρο Πολίχνης.

Ο τεχνικός των δύο ομάδων, Νίκος Μοσχοφίδης αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία των τμημάτων, ενώ μίλησε και για τους στόχους τους από εδώ και πέρα. «Μέχρι στιγμής η πορεία των τμημάτων μας ήταν η αναμενόμενη. Εύκολα ή δύσκολα περιμέναμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και πιστεύω ότι το πρωτάθλημα από εδώ και πέρα ξεκινά. Θέλουμε και με τις δύο ομάδες να περάσουμε στο φάιναλ φορ και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει είναι καλοδεχούμενο».

Να σημειώσουμε ότι πολλές από τις παίκτριες των νεανίδων και των κορασίδων προπονούνται καθημερινά με τη γυναικεία ομάδα. Αναφερόμενος σε αυτό το Νίκος Μοσχοφίδης είπε: «Από προπονητικής άποψης αυτό είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να συμβεί στις αθλήτριες, καθώς γεμίζουν εμπειρίες, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να δεθούμε όπως θα θέλουμε ως ομάδα».

Πηγή: arisac.gr

Προτεινόμενα Άρθρα